Ook jouw borstcrawl verbeteren?

19 mei 2022

Zwemmen is voor veel volwassenen vanzelfsprekend geworden, maar zwem jij al zo vloeiend en optimaal mogelijk? Je kunt bij de Staver een cursus borstcrawl volgen. De meest recente cursus is net afgelopen, maar na de zomer komt er weer een vervolg. De deelnemers van de cursussen zijn super enthousiast!

Vloeiend door het water bewegen, tijdig ademhalen en met zo min mogelijk inspanning zo hard mogelijk kunnen zwemmen, dat doe je met borstcrawl. Dat klinkt eenvoudig, maar dat is het niet. Onder leiding van gecertificeerde zwemdocenten kan je in de Staver op een leuke manier je zwemslag verbeteren. In 2022 was de eerste cursus na de pandemie een feit met zeven gedreven deelnemers. Tien weken lang hebben ze wekelijks hun vaardigheden aangescherpt en verbeterd. Met grote trots haalden ze allemaal op 9 mei hun certificaat.

Na de zomervakantie komt er een nieuwe cursus voor nieuwe deelnemers. Uiteraard zijn de lessen geheel ter ontspanning en vermaak. Ben je geïnteresseerd maar geen gigantisch sportmens? Geen probleem, dat heeft de huidige deelnemers ook niet tegengehouden. “Het is voor iedereen en het is een leuke manier om je zwemslag te verbeteren.” Aldus een van de deelnemers.

Je kunt je inschrijven via de mail: info@destaver.nl.