Welkom bij Zalen- & Sportcomplex Dorpstienden

Dorpstienden is een Zalen- & Sportcomplex in Ouddorp, bestaande uit een sporthal met tribune, foyer café en diverse zalen. Het ruime aanbod van zalen biedt veel mogelijkheden, op basis van de wensen van de verschillende gebruikersgroepen. Zo is er een grote zaal aanwezig (tot wel 500-600 personen) welke, door middel van verwijderbare wanden, volledig naar eigen inzicht is in te delen. Het is daarom ook mogelijk om een deel van de zaal te huren voor zo’n 150 personen. Ten slotte zijn hier alle faciliteiten aanwezig voor een succesverloop van evenementen of andere gelegenheden.

Naast de sporthal en zalen beschikt Dorpstienden over een uitgebreid foyer café, waar je tijdens of na het sporten of een evenement terecht kunt voor een bakje koffie, een hapje of een drankje. Bovendien kan het café ook buiten de reguliere openingstijden gereserveerd worden voor verjaardagen en/of jubilea. Alles bij elkaar maken de aanwezige zalen en voorzieningen Dorpstienden geschikt voor diverse gelegenheden zoals feesten, recepties, bruiloften en natuurlijk indoor sport evenementen.

Contactgegevens

Dorpstienden 4
3253 AS Ouddorp
0187 - 681314
dorpstienden@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

25februari
10:00 - 16:00 uurSpringfeestDorpstienden
26februari
10:00 - 16:00 uurSpringfeestDorpstienden
Bekijk de kalender

Een evenement organiseren?

Ga je binnenkort een evenement organiseren, maar ben je nog op zoek naar een passende locatie? Bij Dorpstienden kun je verschillende zalen huren, bovendien zijn alle horeca voorzieningen aanwezig!

Bekijk alle mogelijkheden
't Ouddurpse springfessie
05februari

't Ouddurpse springfessie

In de voorjaarsvakantie is het weer zo ver! 't Ouddurpse springfeessie in SRGO Dorpstienden! Op 25, 26 en 27 februari zijn de kids welkom om lekker te komen springen. Entree kost €3,50 per persoon per dag of €7 voor 3 dagen. We maken er een feestje van!

Lees verder
Fijne feestdagen!
24december

Fijne feestdagen!

2019 loopt alweer op zijn einde, daarom wil het team van Dorpstienden iedereen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen! We hopen je in 2020 weer te zien.  

Lees verder