Update coronamaatregelen

27 september 2021

De overheid heeft besloten de 1,5 meter samenleving los te laten. Dit betekent dat alle sportactiviteiten volledig kunnen worden uitgevoerd en worden bezocht.

Deze versoepeling gaat gepaard met een corona toegangscheck op onze locaties voor gasten welke consumpties nuttigen in onze horeca voorziening.

Neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Zwemmen

Alle zwemactiviteiten zullen voor zover het onze planning toelaat weer worden geprogrammeerd. Telefonische reserveringen zijn niet meer nodig. Bekijk op de locatie van uw voorkeur welke programmering actueel is.

Het Zuiderdiep kent vanwege verschillende technische aanpassingen een tijdelijke sluiting van het binnenbad. De verwachting is dat we 4 oktober de programmering starten. Houd onze site en de lokale nieuwssites in te gaten.

Sporthal

Onze sporthallen zijn allen geopend voor alle gewenste sportactiviteiten. Neem contact op met de locatie om de mogelijkheden te bespreken.

Bowlen

Onze bowlingbanen zijn weer geopend voor leden van de bowlingvereniging en ook recreatief bowlen. Bekijk op de website van de Staver wat de mogelijkheden zijn.

Biljart

Biljarten is weer toegestaan. Neem contact op met de Staver voor de mogelijkheden

Horeca Events Vergaderen

Wij maken weer volop reserveringen en de tap en koffie stromen bijna weer als vanouds.

De horeca kent op last van de overheid een verplichte coronacheck. Dit geldt voor alle bezoekers binnen de SRGO locaties welke plaatsnemen op de daarvoor ingerichte horeca (zitplaatsen) .

De check bestaat uit de persoonlijke info uit een digitale persoonlijke corona app of een print van uw vaccinatiebewijs in combinatie met uw ID.

Bereid u hierop voor zodat onze medewerkers dit snel en efficiƫnt kunnen uitvoeren en hiermee onze dienstverlening zich vooral richt om aan uw wensen te voldoen.

SRGO Kijkt ernaar uit om je weer welkom te heten in onze accommodaties. Uiteraard doen we er alles aan om je bezoek zo veilig en weer zo gezellig mogelijk te laten verlopen. Betaling is uitsluitend mogelijk per pin.