Achter de schermen

2 april 2020

Als dienstverlener op sport, cultuur en horeca sta je opeens stil. We hebben 2 dagen voordat de overheid het besluit nam onze locaties al gesloten. Ons uitgangspunt was het voorkomen van verdere verspreiding van het Corona virus. Maar ook direct ter bescherming van onze gasten en ons personeel. Vele sportverenigingen hadden ook al hun verantwoordelijkheid genomen en personeel met een lichte verkoudheid zat al thuis. We zijn blij dat wij de keuze hebben gemaakt om te sluiten. Je weet niet precies waar je goed aan doet, maar achteraf kunnen we wel zeggen dat het een goed besluit was.

In beweging

De overheid heeft inmiddels nieuwe maatregelen afgekondigd die nog ingrijpender zijn, inmiddels tot 28 april. SRGO beseft zich maar al te goed dat iedereen die nu thuis zit een enorme behoefte heeft om zijn wekelijkse sportmoment weer op te pakken. Wij zullen dan klaar staan met een mooi programma zodat u direct weer uw sportieve behoefte kan oppakken. Het is mooi om te zien dat er zoveel initiatieven komen om mensen te helpen, en ook op het beweegvlak. Online kunnen de mensen van alles vinden. SRGO heeft met name voor de wat minder intensievere bewegers een reminder met een dagelijkse beweegtip via social media (of houd het nieuws in de gaten voor het weekoverzicht). Wij hopen dat jullie allen deze bijzondere en moeilijke periode doorstaan.

Onderhoud

SRGO gebruik deze periode zoveel mogelijk om onderhoud naar voren te halen en uit te voeren. Zo zal er in het Zuiderdiep worden gewerkt aan aanvullende systemen voor de waterzuivering. Op vele locaties worden vloeren en muren grondig gereinigd. De mobiele wanden van diverse accommodaties worden aangepast of krijgen onderhoud en nog veel meer van dit type activiteiten.

Blijf thuis, blijf veilig

Samen zorgen we ervoor dat Nederland zo snel mogelijk het normale ritme weer op kan pakken. Dat iedereen zo snel mogelijk weer veilig kan komen zwemmen, een potje bridge kan komen spelen of de volleybaltraining weer kan oppakken. Blijf thuis, blijf veilig.