Welkom bij verenigingsgebouw 't Haegse Huus

Verenigingsgebouw ’t Haegse Huus in Stellendam is een zalencomplex met zowel grote als kleine zalen die allemaal multifunctioneel inzetbaar zijn. Er wordt dan ook regelmatig gebruik gemaakt van deze zalen door verenigingen en andere organisaties, maar ook door particulieren. Daarnaast beschikt ’t Haegse Huus over een sportzaal waar basisscholen uit de directe omgeving gebruik van maken.

’t Haegse Huus is dé locatie wanneer er een evenement of activiteit georganiseerd moet worden. Door de verschillende groottes van de zalen is er altijd een ruimte die geschikt is, bovendien zijn alle faciliteiten aanwezig. Daarnaast kunnen wij elk evenement voorzien van horeca door de aanwezigheid van een uitgebreid foyer café.

Contactgegevens

Haagsestraat 4A
3251 CR Stellendam
0187 - 491243
haegsehuus@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

15oktober
16:30 uurKeuken geopend't Haegse Huus
22oktober
10:00 uurRommelmarkt't Haegse Huus
Bekijk de kalender

Op zoek naar een geschikte locatie voor een evenement?

Wilt u een evenement organiseren, maar heeft u geen passende locatie? Bij ’t Haegse Huus kunt u een geschikte zaal huren, bovendien kunt u het evenement aankleden met een hapje & een drankje!

Bekijk alle mogelijkheden

Sfeerimpressie circus, gymwedstrijd en avondvierdaagse

Het is een gezellige bedoeling in het Haegse huus, zo was er een circusdag, gymnastiekwedstrijd, kinderconcert, de avondvierdaagse en vaderdag. Hieronder zie je een impressie van de activiteiten van de afgelopen tijd. Het Stellegors had een circusdag bij ons: [gallery ids="350,351,352,353,364,362"] [video width="640" height="352" mp4="https://www.sr-go.nl/app/uploads/sites/5/2022/06/WhatsApp-Video-2022-06-21-at-6.59.31-PM.mp4"][/video] Verder was er ook nog…

Lees verder

Nieuwe beheerder SRGO-locatie ’t Haegse Huus

Per 1 april 2022 heeft SRGO-locatie ’t Haegse Huus een nieuwe beheerder. De huidige beheerder, Lena Moerkerk, gaat genieten van haar welverdiende pensioen. Het nieuwe vaste gezicht in Stellendam wordt Huib Roozemond. ’t Haegse Huus is een begrip in Stellendam. Voor verjaardagen, evenementen, trainingen of een gezellige poteravond staat beheerder…

Lees verder