Nieuwe beheerder SRGO-locatie ’t Haegse Huus

17 maart 2022

Per 1 april 2022 heeft SRGO-locatie ’t Haegse Huus een nieuwe beheerder. De huidige beheerder, Lena Moerkerk, gaat genieten van haar welverdiende pensioen. Het nieuwe vaste gezicht in Stellendam wordt Huib Roozemond.

’t Haegse Huus is een begrip in Stellendam. Voor verjaardagen, evenementen, trainingen of een gezellige poteravond staat beheerder Lena Moerkerk, samen met haar dochter Martine, voor je klaar. Sinds elke jaren zijn ze het gezicht van deze gezellige locatie en draaien ze hun hand niet om voor de lekkerste huisgemaakte gerechten.

Per 1 april neemt Huib Roozemond dit over. Een nieuw gezicht, maar dezelfde gastvrije service zoals je gewend bent. Huib werkt al jaren in de horeca en heeft altijd de droom gehad om een eigen gelegenheid te runnen. Grote kans dat je Huib al kent, van bijvoorbeeld de voetbal of via de sociale kringen.

’t Haegse huus heeft diverse zalen, een gymzaal en een gezellige foyer. Dagelijks staan er diverse activiteiten op de agenda, van bloedprikken tot vergaderingen en van sportende klassen tot ouderengym. Huib staat voor alle gasten, verenigingen en bedrijven klaar om hen te voorzien van drinken en eten of om met hen mee te denken in andere servicevormen. SRGO wenst Lena veel geluk in de volgende fase van haar carrière en Huib natuurlijk heel veel succes in ’t Haegse Huus.