Uitbreiding openstelling SRGO locaties

18 mei 2021

De versoepeling van de maatregelen rondom het Coronavirus geven ons weer wat ruimte om onze dienstverlening uit te breiden. Per 19-5-2021 is naast het leszwemmen ook banenzwemmen weer mogelijk. Ook bowlen voor pashouders, beperkte verhuur van de sporthal en biljarten is weer mogelijk. Kijk op de website van jouw SRGO-locatie of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie.

Zwemmen

Naast leszwemmen mag er ook weer banenzwemmen  en doelgroep zwemmen plaatsvinden. Je kunt telefonisch reserveren binnen de mogelijkheden van het aangepaste rooster. De kleedkamers zijn geopend, de douches zijn beperkt geopend (afspoelen) en we vragen je om onderling de 1,5 meter afstand niet los te laten.

Sporthal

Onze sporthallen zijn geopend op reservering. De kleedkamers en douches zijn geopend. Kinderen en jongeren tot en met zeventien jaar mogen trainen en onderlinge wedstrijdjes (van dezelfde club) spelen. Anderhalve meter afstand houden is hierbij niet verplicht. Er geldt geen maximale groepsgrootte. Vanaf 18 jaar geldt: sporten met maximaal vier personen op anderhalve meter afstand. Reserveren en een gezondheidscheck zijn verplicht. Binnen moet iedereen vanaf dertien jaar een mondkapje dragen, maar deze mag af tijdens het sporten.

Bowlen

Onze bowlingbanen zijn weer geopend voor leden van de bowlingvereniging. Recreatief bowlen is helaas nog niet mogelijk.

Biljart

Ook biljarten is weer toegestaan. De zaal is open, op reservering.

We kijken ernaar uit om je weer welkom te heten in onze accommodaties. Uiteraard doen we er alles aan om je bezoek zo veilig mogelijk te laten verlopen. Betaling is uitsluitend mogelijk per pin.