KinderVakantieWeek tijdens de voorjaarsvakantie weer een groot succes!

28 februari 2019

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee organiseerde in de meivakantie wederom om vijf locaties de KinderVakantieWeek. Van 25 februari tot en met 3 maart stonden de verschillende accommodaties in het teken van sport, spel en plezier! Van zwemmen tot springen en van opblaaskrokodillen tot springkastelen, voor elk wat wils bij SRGO.

Er was plaats voor zwempret in de zwembaden, apenkooien en lego bouwen in de Grutterswei, de opblaaskrokodil kwam weer op bezoek in Dirksland en Dorpstienden organiseerde het Ouddurpse springfeessie. Bijna traditie is dat de week wordt afgesloten met een filmavond in het Zuiderdiep. Voor iedereen was er wel een leuke activiteit georganiseerd. Ook aan de ouders was gedacht met koffie en gebak.

Vakantie moet een feest zijn

De KinderVakantieWeek is een initiatief van SRGO om de kinderen tijdens de vakantie een aanbod te doen op zowel sociaal als sportief vlak met een gevarieerd en alternatief programma voor het reguliere sportaanbod dat wekelijks repeterend is op de diverse vestigingen.

Naast alle sporten en spelletjes was er ook ruimte voor ontspanning met een hapje en een drankje. Ook deze vakantie was daarom een kaart waarmee de kinderen op vertoon een pakje drinken of wat te eten konden bestellen. Wederom een groot succes.

SRGO wil graag iedere vakantie een uitgebreid en afwisselend programma presenteren op diverse locaties op Goeree-Overflakkee. Houd de website van SRGO en de facebookpagina’s van de diverse locaties van SRGO in de gaten voor meer updates.