Welkom bij zwembad Zuiderdiep

Zwembad Zuiderdiep bestaat uit een overdekt zwembad, verdeeld over een wedstrijdbad en een recreatiebad, Whirlpool en peuterbad. Daarnaast is er ook een grote glijbaan, waterparaplu, snelstroomkreek, jetstream. Ook beschikt zwembad Zuiderdiep over een groot buitenbad met glijbaan en ligweide. Deze is in de zomermaanden gelijktijdig met het binnenbad geopend. Naast de verschillende zwembaden is er bij binnenkomst een terras aanwezig, waar bij de alcoholvrije bar ook verschillende hapjes en drankjes zijn te verkrijgen. Kortom, Zuiderdiep staat garant voor een dag vol zwemplezier!

Je kunt bij Zuiderdiep terecht voor zowel recreatief als leszwemmen. Bekijk alle mogelijkheden voor de verschillende vormen van leszwemmen, bovendien kun je hier makkelijk het inschrijfformulier downloaden. Verder kun je op onze website de actuele roosters, evenementen en openingstijden vinden.

Ga direct naar het zwemrooster!

Contactgegevens

Zuiderdiepstraatweg 4
3251 LW Stellendam
0187 - 491543
info@zuiderdiep.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

02maart
18:30 - 21:00 uurFilmavondZuiderdiep
Bekijk de kalender

Vier een kinderfeestje in ’t Zuiderdiep!

Zoekt u nog een locatie voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Voor een geslaagde dag kunt u bij ons terecht, inclusief een hapje en een drankje!

Bekijk alle mogelijkheden
Onderhoud Zuiderdiep
11januari

Onderhoud Zuiderdiep

Vanaf vrijdag 1 februari tot en met 16 februari is het zwembad gesloten in verband met onderhoud. Gedurende deze periode wordt onder andere de vloer in de douche en kleedruimtes vervangen. Daarnaast maken we van de sluiting gebruik om diverse andere (kleine) klussen aan te pakken. We begrijpen dat het…

Lees verder
100.000ste bezoeker Zuiderdiep!
19december

100.000ste bezoeker Zuiderdiep!

Op vrijdag 14 december was het zo ver. De 100.000ste bezoeker van 2018 stapte het zwembad binnen. Stella stond klaar met een gratis jaarabonnement en de collega‚Äôs met de confettikanonnen om zo de winnaar te verrassen. Wendelina met haar kids Katelynn en Gwendolynn was de gelukkige winnaar! Na een top…

Lees verder