Welkom bij zwembad Zuiderdiep

Zwembad Zuiderdiep bestaat uit een overdekt zwembad, verdeeld over een wedstrijdbad en een recreatiebad, Whirlpool en peuterbad. Daarnaast is er ook een grote glijbaan, waterparaplu, snelstroomkreek, jetstream. Ook beschikt zwembad Zuiderdiep over een groot buitenbad met glijbaan en ligweide. Deze is in de zomermaanden gelijktijdig met het binnenbad geopend. Naast de verschillende zwembaden is er bij binnenkomst een terras aanwezig, waar bij de alcoholvrije bar ook verschillende hapjes en drankjes zijn te verkrijgen. Kortom, Zuiderdiep staat garant voor een dag vol zwemplezier!

Onderhoud / Sluiting 4 en 5 december
Enige tijd geleden is er in de gemeenteraad gesproken over de mogelijkheden voor een zondag openstelling van zwembad Zuiderdiep. In de afgelopen weken hebben er verschillende onderzoeken plaats gevonden op technisch vlak om te kijken wat er nodig is voor een 7 daagse openstelling.

Hieruit kwam naar boven dat er meer onderzoek nodig is om een duidelijk beeld te krijgen van de werking van de technische installatie. Deze onderzoeken kunnen alleen plaats vinden als het zwembad gesloten is.

Om de gasten hier zo min mogelijk hinder van te laten ondervinden is er gekozen voor 4 en 5 december, Op donderdag 5 december zouden er vanwege sinterklaasavond toch al geen zwemlessen zijn.

Mochten er in de toekomst meer onderhoudsdagen volgen dan proberen wij deze te plannen op momenten dat de zwemlessen daar zo min mogelijk hinder van ondervinden.

Op woensdag 4 en donderdag 5 december is het zwembad de gehele dag gesloten en zijn er dus geen zwemlessen.

 

Haal hier het enige echte Zwem-ABC

Je kunt bij Zuiderdiep terecht voor zowel recreatief als leszwemmen. Naast het Zwem-ABC bieden we bijvoorbeeld ook survival- of snorkellessen aan. Bekijk alle mogelijkheden voor de verschillende vormen van leszwemmen. Bovendien kun je hier makkelijk het inschrijfformulier downloaden. Verder kun je op onze website de actuele roosters, evenementen en openingstijden vinden.

Ga direct naar het zwemrooster!

Contactgegevens

Zuiderdiepstraatweg 4
3251 LW Stellendam
0187 - 491543
info@zuiderdiep.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

21maart
10:00 - 12:00 uurZeemeermin/Zeemeerman zwemmenZuiderdiep
Bekijk de kalender

Info over Zuiderdiep binnen handbereik

Handig: de Zwemapp

Met de Zwemapp vind je snel de openingstijden en activiteiten bij zwembad Zuiderdiep. Ouders blijven ook gemakkelijk op de hoogte van de voortgang van de zwemlessen. Download de app nu!

Meer over de Zwemapp

Licentiehouder Nationale Zwemdiploma's

Haal bij ons het enige echte Zwem-ABC!

Zwembad Zuiderdiep is licentiehouder van Nationale Zwemdiploma’s, waardoor jouw kind het enige echte zwem-ABC bij ons kan halen!

Meer over het Zwem-ABC

Een spetterend feestje

Vier een kinderfeestje in ’t Zuiderdiep!

Zoekt u nog een locatie voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Voor een geslaagde dag kunt u bij ons terecht, inclusief een hapje en een drankje!

Bekijk alle mogelijkheden
Blijf op de hoogte met de Zwemapp
26september

Blijf op de hoogte met de Zwemapp

Zwembad Zuiderdiep wil graag iets met je delen: de Zwemapp! Met deze nieuwe app blijf je volledig op de hoogte van alle informatie in zwembad Zuiderdiep. De Zwemapp is gemaakt om bezoekers gemakkelijk en snel te kunnen informeren over onder andere de openingstijden en het activiteitenrooster. Daarnaast kunnen ouders de…

Lees verder

Ruim 205 zwemdiploma’s behaald!

De jonge zwemmers van Goeree-Overflakkee gaan goed hun zomervakantie in! Zij hebben namelijk in grote getalen afgezwommen in Zuiderdiep, de Gooye en de Staver. Het streven "alle kinderen Zwem-ABC" komt steeds dichterbij. Zuiderdiep in zwembad Zuiderdiep was het op vrijdag 12 juli tijd voor het diplomazwemmen. Ruim 70 kinderen hebben hun…

Lees verder