Welkom bij zwembad Zuiderdiep

Zwembad Zuiderdiep bestaat uit een overdekt zwembad, verdeeld over een wedstrijdbad en een recreatiebad, Whirlpool en peuterbad. Daarnaast is er ook een grote glijbaan, waterparaplu, snelstroomkreek, jetstream. Ook beschikt zwembad Zuiderdiep over een groot buitenbad met glijbaan en ligweide. Deze is in de zomermaanden gelijktijdig met het binnenbad geopend. Naast de verschillende zwembaden is er bij binnenkomst een terras aanwezig, waar bij de alcoholvrije bar ook verschillende hapjes en drankjes zijn te verkrijgen. Kortom, Zuiderdiep staat garant voor een dag vol zwemplezier!

Je kunt bij Zuiderdiep terecht voor zowel recreatief als leszwemmen. Bekijk alle mogelijkheden voor de verschillende vormen van leszwemmen, bovendien kun je hier makkelijk het inschrijfformulier downloaden. Verder kun je op onze website de actuele roosters, evenementen en openingstijden vinden.

Let op: vanwege onderhoud is het Zuiderdiep van vrijdag 1 februari tot en met 16 februari gesloten. Klik hier voor meer informatie.

Ga direct naar het zwemrooster!

Contactgegevens

Zuiderdiepstraatweg 4
3251 LW Stellendam
0187 - 491543
info@zuiderdiep.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

02maart
18:30 - 21:00 uurFilmavondZuiderdiep
Bekijk de kalender

Vier een kinderfeestje in ’t Zuiderdiep!

Zoekt u nog een locatie voor het kinderfeestje van uw zoon of dochter? Voor een geslaagde dag kunt u bij ons terecht, inclusief een hapje en een drankje!

Bekijk alle mogelijkheden
Zuiderdiep weer open na onderhoudsweken
15februari

Zuiderdiep weer open na onderhoudsweken

Afgelopen twee weken is het Zuiderdiep gesloten geweest omdat de vloer in de kleed en doucheruimte is vervangen. Tijdens deze sluiting hadden ze gelijk de mogelijkheid om meerdere klussen aan te pakken. De volgende werkzaamheden zijn onder andere uitgevoerd: Nieuwe vulling van de zwembad filters, onderhoud aan de glijbaantrap, vervangen…

Lees verder
Onderhoud in volle gang
08februari

Onderhoud in volle gang

Op vrijdag 1 februari zijn de werkzaamheden van start gegaan. We zijn gesloten tot en met zondag 17 februari. In deze weken worden de vloeren in de kleed en doucheruimte vervangen, krijgt de glijbaantrap onderhoud, worden de zwembadfilters voorzien van nieuwe zandvulling, worden de luchtbehandelingszakken gewassen en vinden er nog…

Lees verder