Volop zwemplezier in de drie zwembaden op het eiland

3 september 2020

Ons eiland is maar liefst drie zwembaden rijk waar komende maandag het nieuwe zwemseizoen van start gaat. Exploitant SRGO kijkt uit naar de nieuwe programmering, die uiteraard coronaproof is, maar gelukkig een stuk uitgebreider dan voor de vakantie het geval was. De baden zijn weer open voor recreatief zwemmen en zwemmen voor doelgroepen, naast natuurlijk de zwemlessen en het banen zwemmen.

Het Zuiderdiep, de Staver en de Gooye mogen weer uitgebreider open en gaan daarom maandag spetterend van start. Bijna alle lessen en zwemuren staan weer op de agenda. De zwembaden volgen het protocol veilig zwemmen, zodat je bezoek zo veilig mogelijk kan verlopen. Ben je benieuwd naar het programma? Kijk op de website van de diverse baden.

Voor de zomervakantie waren de baden ook al even geopend, echter enkel voor banen zwemmen en les zwemmen. Inmiddels mogen ook het recreatief zwemmen en doelgroep zwemmen weer aan de agenda worden toegevoegd. Reserveren is enkel nog van toepassing op ’s avonds banen zwemmen in de Staver en alle activiteiten in het Zuiderdiep. Neem hiervoor telefonisch contact op.

De sluiting als gevolg van het coronavirus en de zomervakantie hebben de baden gebruikt om onderhoud te plegen. Achter de schermen is hard gewerkt om alles weer tot in de puntjes te verzorgen. SRGO hoopt dan ook, binnen de gestelde regels, haar gasten weer welkom te mogen heten voor allerhande activiteiten voor spetterend waterplezier.