Geslaagd Kerstdiner Flakkee

30 december 2019

Op tweede Kerstdag mochten we ruim 200 inwoners van Goeree-Overflakkee welkom heten in het Prieel. Zij kwamen voor het geslaagde kerstdiner, geheel verzorgd door vrijwilligers.

Dit gezellige kerstdiner werd georganiseerd door Kerstdiner Flakkee in samenwerking met Stichting Goed voor Goed voor vervoer en SRGO voor de locatie en vrijwilligers. Ook lokale ondernemers hebben in grote mate geholpen met giften en spullen. Zo kon er en heerlijk kerstdiner voor een zacht prijsje georganiseerd worden.

De eerste gasten druppelden rond 15.00 uur binnen. Het diner startte vanaf 16.00 uur met een heerlijk voorgerecht, gevolgd door een groots buffet als hoofdgerecht. Achteraf was er een lekker dessert en een bakje koffie.

De sfeer was gemoedelijk en heel gezellig! Eén van de gasten zei zich verwend te voelen, dat ze heerlijk gegeten hebben en voldaan naar huis zouden gaan. Het doel van Kerstdiner Flakkee om niemand zich alleen te laten voelen, is daarmee bereikt. Ook de vrijwilligers (waaronder medewerkers van SRGO) hebben het naar hun zin gehad, het is geweldig om mensen te zien genieten.