Welkom bij De Staver

Let op: Het zwembad is momenteel gesloten, lees hier de details.

De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen! De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwembad, foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel.

Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Bekijk de verschillende mogelijkheden of ga direct naar de kalender en bekijk welke evenementen op de agenda staan. Wil je een zaal boeken, bowlingbaan huren of een evenement bijwonen? Neem dan contact op via de contactgegevens zoals hiernaast weergegeven.

Ga direct naar het zwemrooster!

Contactgegevens

Olympiaweg 32
3245 DL Sommelsdijk
0187 - 483306
info@destaver.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

11oktober
19:30 uurVrijheidsconcert 75 jaar in de StaverDe Staver
20oktober
09:00 uurIron Man & Iron Maiden in de StaverDe Staver
Bekijk de kalender

Ga je binnenkort trouwen?

Ons recent vernieuwde Prieel is dé locatie voor elke bruiloft. Een prachtige ambiance, voldoende ruimte en natuurlijk overheerlijke hapjes en drankjes voor je gasten. Boek nu voor de dag van je leven!

Bekijk de mogelijkheden
Zwembad gesloten vanwege technische storing
20september

Zwembad gesloten vanwege technische storing

Er is een technische storing (lekkage aan een pvc buis) in de Staver. Hierdoor is de machinekamer blank komen te staan en zodoende de waterzuivering noodzakelijkerwijs uitgezet. Het water is heerlijk, maar hierdoor kan het zwembad helaas niet open. Het spijt ons dat wij u moeten teleurstellen. Op zijn vroegst…

Lees verder
Dans als bewegingsvorm: Gratis proefles!
06september

Dans als bewegingsvorm: Gratis proefles!

Zit je erover te denken om te gaan bewegen? Dan is dansen misschien wel de bewegingsvorm die het beste bij jou past? Maak dan gebruik van de gratis proefles! De proefles is bedoeld om je kennis te laten maken met de docent, de manier van lesgeven en de andere dansers.…

Lees verder