Welkom bij De Staver

De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen! De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwembad, foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel.

Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Bekijk de verschillende mogelijkheden of ga direct naar de kalender en bekijk welke evenementen op de agenda staan. Wil je een zaal boeken, bowlingbaan huren of een evenement bijwonen? Neem dan contact op via de contactgegevens zoals hiernaast weergegeven.

Ga direct naar het zwemrooster!

Contactgegevens

Olympiaweg 32
3245 DL Sommelsdijk
0187 - 483306
info@destaver.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

08juli
17:45 - 20:30 uurZwemvierdaagse de StaverDe Staver
09juli
18:00 - 20:30 uurZwemvierdaagse de StaverDe Staver
Bekijk de kalender

Ga je binnenkort trouwen?

Ons recent vernieuwde Prieel is dé locatie voor elke bruiloft. Een prachtige ambiance, voldoende ruimte en natuurlijk overheerlijke hapjes en drankjes voor je gasten. Boek nu voor de dag van je leven!

Bekijk de mogelijkheden
Schrijf je nu in voor zwemles
26april

Schrijf je nu in voor zwemles

Is het tijd voor zwemles? Schrijf je kind z.s.m. in bij de Staver en maak gebruik van de actie: geen inschrijfkosten t.w.v. € 21,50. Veilig leren zwemmen Bij de Staver kan je veilig leren zwemmen. Het bad en de docenten zijn erkend door de Nationale Raad Zwemveiligheid. Het enthousiaste team…

Lees verder
SRGO locatie de Staver op 1 in kantinetest
25april

SRGO locatie de Staver op 1 in kantinetest

Voorne heren 1 heeft een kantineonderzoek gedaan in de regio. Op nummer één is geëindigd de kantine van SRGO locatie de Staver. Een prachtig resultaat waar het gehele team erg trots op is! Volleybalteam Voorne heren 1 startte dit seizoen met hun 'Krasse Knarren kantinetest'. Van Spijkenisse tot aan Goeree-Overflakkee…

Lees verder