Welkom bij De Staver

De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen! De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwembad, foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel.

Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Bekijk de verschillende mogelijkheden of ga direct naar de kalender en bekijk welke evenementen op de agenda staan.

Contactgegevens

Olympiaweg 32
3245 DL Sommelsdijk
0187 - 483306
info@destaver.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

Er zijn (nog) geen activiteiten gepland.

Een leuke activiteit voor elke doelgroep

Nieuw bij zwembad de Staver

Er zijn een aantal nieuwe activiteiten in zwembad de Staver. We hebben zwemmen voor zwangeren en baby- peuterzwemmen geïntroduceerd. Je kunt ook de borstcrawlcursus volgen om je techniek te verbeteren, of doe sportief mee met Aqua Bootcamp!

Meer informatie

Ga je binnenkort trouwen?

Ons recent vernieuwde Prieel is dé locatie voor elke bruiloft. Een prachtige ambiance, voldoende ruimte en natuurlijk overheerlijke hapjes en drankjes voor je gasten. Boek nu voor de dag van je leven!

Bekijk de mogelijkheden

Goede zwemlessen voor een leven lang zwemplezier

Haal bij ons het enige echte Zwem-ABC!

Is het tijd voor zwemles? Kies dan voor een zwembad die de Licentie Nationale Zwemdiploma’s heeft. Bij zwembad de Staver haalt je kind het enige echte Zwem-ABC!

Meer over het Zwem-ABC
Uitbreiding rooster Staver
31januari

Uitbreiding rooster Staver

Je kunt in het zwembad van de Staver weer komen vrijzwemmen. Op woensdagmiddag ben je van harte welkom om te komen zwemmen met je gezin, kind(eren) of vrienden. Kijk op de website van de Staver voor een uitgebreid overzicht van alle uren en activiteiten in het bad. Ook de bowlingbanen…

Lees verder
Moeder en zoon zwemmen samen geslaagd voor C diploma
26januari

Moeder en zoon zwemmen samen geslaagd voor C diploma

Zwemles alleen voor kleine kinderen, zeker niet als je het de zwemdocenten van SRGO vraagt. Angelique en Wessel zwommen 21 januari tegelijkertijd af voor hun C diploma. Met goed gevolg want ze zijn nu beide in bezit van een volledig zwem ABC. Dankzij de gift van stichting JaGo was het…

Lees verder