Welkom bij De Staver

De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen! De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwembad, foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel.

Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Bekijk de verschillende mogelijkheden of ga direct naar de kalender en bekijk welke evenementen op de agenda staan. Wil je een zaal boeken, bowlingbaan huren of een evenement bijwonen? Neem dan contact op via de contactgegevens zoals hiernaast weergegeven.

Ga direct naar het zwemrooster!

Contactgegevens

Olympiaweg 32
3245 DL Sommelsdijk
0187 - 483306
info@destaver.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

23oktober
09:00 uurStichting SpringdagenDe Staver
27oktober
09:00 uurJubileum bowlingtoernooi BVMDe Staver
Bekijk de kalender

Nieuw: FamilieSportzondag

Zondag is de ideale dag om samen iets leuks te gaan doen, toch? Kom voordelig zwemmen én bowlen in de Staver! Reserveren is vereist, en vol is vol!

Meer info over FamilieSportzondag

Ga je binnenkort trouwen?

Ons recent vernieuwde Prieel is dé locatie voor elke bruiloft. Een prachtige ambiance, voldoende ruimte en natuurlijk overheerlijke hapjes en drankjes voor je gasten. Boek nu voor de dag van je leven!

Bekijk de mogelijkheden

Goede zwemlessen voor een leven lang zwemplezier

Haal bij ons het enige echte Zwem-ABC!

Is het tijd voor zwemles? Kies dan voor een zwembad die de Licentie Nationale Zwemdiploma’s heeft. Bij zwembad de Staver haalt je kind het enige echte Zwem-ABC!

Meer over het Zwem-ABC
Wat een week! 6 activiteiten gehad... 46 te gaan
16oktober

Wat een week! 6 activiteiten gehad... 46 te gaan

Het is je misschien niet ontgaan... In een eerder bericht meldden we dat de agenda van de Staver tot het eind van het jaar elk weekend vol zit. Vorige week was een gezellige, drukke week, maar eigenlijk moet de échte drukte in de Staver nog beginnen. Naast de reguliere activiteiten…

Lees verder
SRGO Recreatiecentrum de Staver loopt vol
26september

SRGO Recreatiecentrum de Staver loopt vol

De zomer is officieel voorbij en het is weer volle bak in de Staver. Met de aftrap begin deze maand konden we in de Staver rekenen op een drukbezochte KiKa bingo. Eén van de activiteiten die door de evenementen afdeling op de agenda is gezet. Inmiddels draaien zij weer op volle…

Lees verder