Welkom bij De Staver

De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen! De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwembad, foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel.

Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Bekijk de verschillende mogelijkheden of ga direct naar de kalender en bekijk welke evenementen op de agenda staan. Wil je een zaal boeken, bowlingbaan huren of een evenement bijwonen? Neem dan contact op via de contactgegevens zoals hiernaast weergegeven.

Ga direct naar het zwemrooster!

Contactgegevens

Olympiaweg 32
3245 DL Sommelsdijk
0187 - 483306
info@destaver.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

21december
20:00 - 00:00 uurTeens XMAS partyDe Staver
01januari
00:30 - 04:30 uurNew Years Eve 2018-2019De Staver
Bekijk de kalender

Ga je binnenkort trouwen?

Ons recent vernieuwde Prieel is dé locatie voor elke bruiloft. Een prachtige ambiance, voldoende ruimte en natuurlijk overheerlijke hapjes en drankjes voor je gasten. Boek nu voor de dag van je leven!

Bekijk de mogelijkheden
Kerstparty voor tieners in de Staver
14december

Kerstparty voor tieners in de Staver

De Kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat het  weer tijd is om er een groot feest van te maken! Speciaal voor deze, geheel vernieuwde, editie van de Kerstparty hebben we niemand minder dan de jongens van Supergaande weten te strikken voor een super leuke show in…

Lees verder
Babybad zwembad De Staver tijdelijk gesloten door legionella
13december

Babybad zwembad De Staver tijdelijk gesloten door legionella

Tijdens een routinecontrole is een te hoge concentratie van de legionellabacterie aangetroffen in het babyzwembad van De Staver in Sommelsdijk. De directie van De Staver heeft het babybad daarom uit voorzorg gesloten. Het babybad gaat pas weer open als nieuw onderzoek aantoont dat het weer aan de normen voldoet. Dit…

Lees verder