Welkom bij De Staver

De Staver in Sommelsdijk is dé plaats waar sport, cultuur en events samen komen! De locatie bestaat uit twee grote sporthallen, een prachtig zwembad, foyer café met horeca voorzieningen en diverse zalen met als kroonstuk het recent vernieuwde Prieel.

Van sport tot zakelijke evenementen, bij de Staver is altijd iets te beleven. Bekijk de verschillende mogelijkheden of ga direct naar de kalender en bekijk welke evenementen op de agenda staan. Wil je een zaal boeken, bowlingbaan huren of een evenement bijwonen? Neem dan contact op via de contactgegevens zoals hiernaast weergegeven.

Ga direct naar het zwemrooster!

Contactgegevens

Olympiaweg 32
3245 DL Sommelsdijk
0187 - 483306
info@destaver.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

01februari
19:00 - 21:30 uurKidscare tweedehands kledingbeursDe Staver
02februari
10:00 - 13:00 uurKidscare tweedehands kledingbeursDe Staver
Bekijk de kalender

Ga je binnenkort trouwen?

Ons recent vernieuwde Prieel is dé locatie voor elke bruiloft. Een prachtige ambiance, voldoende ruimte en natuurlijk overheerlijke hapjes en drankjes voor je gasten. Boek nu voor de dag van je leven!

Bekijk de mogelijkheden
Knallend en spetterend het nieuwe jaar in!
05januari

Knallend en spetterend het nieuwe jaar in!

Recreatiecentrum de Staver heeft 2019 goed afgetrapt. Als vanouds organiseerde SRGO weer de nieuwjaarsparty en op 2 januari kon er een heuse nieuwjaarsduik genomen worden. Het team kijkt, met de prachtige decembermaand nog vers in het geheugen, ook alvast terug op deze eerste twee succesvolle events voor dit nieuwe jaar.…

Lees verder
Peuterbad van recreatiebad de Staver wederom geopend!
04januari

Peuterbad van recreatiebad de Staver wederom geopend!

Het peuterbad van het zwembad van de Staver is per 3 januari wederom geopend door het bestuur van SRGO en de omgevingsdienst. Het bad werd eind december uit voorzorg gesloten na een routinecontrole, waarbij een legionella bacterie werd aangetroffen. Sinds 3 januari is het peuterbad van de Staver weer toegankelijk…

Lees verder