Bowlen

Helaas is het als gevolg van een tekort aan gespecialiseerd personeel op dit moment niet mogelijk om recreatief te komen bowlen.

De 6 bowlingbanen van de Staver zijn inmiddels ruim bekend, aangezien hier zowel recreatief als competitief veel gebruik van wordt gemaakt. Aangrenzend aan het foyer café bevinden zich de volautomatische banen, een middag of avond vol plezier en beleving staat dus garant! Let wel op dat je tijdig reserveert, onze bowlingbanen zijn vooral in het weekend regelmatig volgeboekt.

Recreatief bowlen

Aangezien het café direct aangrenzend is kun je direct profiteren van een heerlijk arrangement. Zo kun je gebruik maken van verschillende drank- en eetgelegenheden tijdens, voor of na het bowlen. Om het uitje compleet te maken hebben we Bowl&Bites geïntroduceerd. Gezellig bowlen, met hapjes en drankjes, voor een vaste prijs per persoon!

Bowlingsport

Competitief bowlen? De Bowling Vereniging Middelharnis (BVM) maakt op regelmatige basis van onze bowlingbanen, de leden zijn dan ook een graag geziene gast binnen de Staver. Meer informatie over het kampioenschap en de verschillende toernooien is te vinden op de website van de BVM.

Neem contact op