Gezellig (na)tafelen rondom de sport? SRGO de Staver presenteert een nieuwe kaart

7 september 2021

Wil je voorafgaand of naderhand van je sportactiviteit gezellig wat eten of loop je zomaar binnen voor een lekkere lunch of diner? Het kan allemaal bij SRGO de Staver. De organisatie presenteert een nieuwe kaart! Lekkere broodjes, kaskrakers en zelfs soup to go. Kom proeven!

De horeca van SRGO en daarmee al haar accommodaties is meer dan een reguliere sportkantine. Dit jaar is er extra veel zorg en aandacht gestoken in een nieuw menu met bijbehorende kaart. Uiteraard kan je nog steeds terecht voor een frietje met, tosti of kopje koffie, maar wat dacht je van een goed belegde pistolet of een soup to go voor als je snel weer door moet? Voor elk wat wils, uitgebreid tafelen of snel afhalen. Alles kan!

Team:Fit

SRGO doet mee aan het programma van Team:Fit. Dit is een landelijk initiatief van Jongeren Op Gezond Gewicht, gesubsidieerd door het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Zij zetten zich in voor een gezonder aanbod in sportkantines. Als team doen ze dit samen met gemotiveerde ouders, sportclubs, vrijwilligers, accommodaties, experts en partners zoals SRGO. Er zijn daarom op de kaart ook gezonde(re) keuzes opgenomen, maar deze zijn zeker niet minder lekker.

Kom snel een keer naar de Staver en kies jouw favoriete gerecht!