Kerstparty voor tieners in de Staver

14 december 2018

De Kerst staat weer voor de deur en dat betekent dat het  weer tijd is om er een groot feest van te maken! Speciaal voor deze, geheel vernieuwde, editie van de Kerstparty hebben we niemand minder dan de jongens van Supergaande weten te strikken voor een super leuke show in de Staver. Reserveer 21 december in je agenda, WhatsApp je vrienden en koop snel je kaarten!

De Kerstparty is al jaren een traditie in de Staver. Dit jaar is het concept helemaal vernieuwd en gaan we onder de naam TEENS XMAS PARTY verder. Niemand minder dan de toffe gasten van Supergaande (bekend van YouTube) komen langs en we verzorgen sowieso de vetste beats voor jou en je vrienden.

Kaartjes

Zorg dat je er snel bij bent om je kaartje te kopen, want al bijna 75% van de kaarten is verkocht. Je kunt je kaartje kopen via de website of bij de kassa van de Staver.

Fris feest

Het feest is speciaal voor jou en je vrienden als je tussen de 12 en 18 jaar bent. Gezien de leeftijd is het een fris feest, dus geen alcohol. Kijk voor meer informatie op www.teensxmasparty.nl.