SRGO Recreatiecentrum de Staver loopt vol

26 september 2019

De zomer is officieel voorbij en het is weer volle bak in de Staver. Met de aftrap begin deze maand konden we in de Staver rekenen op een drukbezochte KiKa bingo. Eén van de activiteiten die door de evenementen afdeling op de agenda is gezet. Inmiddels draaien zij weer op volle toeren en dat is te zien aan de agenda. Bijna alle zaterdagen zijn tot het einde van het jaar volgeboekt en dat is natuurlijk waanzinnig positief voor het recreatiecentrum! Bekijk de agenda voor alle geplande evenementen.

Peter Wielhouwer (horeca coordinator) geeft aan dat gasten er snel bij moeten zijn, een alternatief is uitwijken naar één van de andere SRGO locaties. De sportactiviteiten binnen de Staver beginnen ook weer op gang te komen. Zo is volleybalclub Intermezzo weer gestart en beschikken zij dit jaar over een eigen honk in de Staver.

In het zwembad is nog veel te winnen
Het zwembad van de Staver heeft het afgelopen jaar behoorlijk wat negativiteit te voortduren gehad. SRGO is blij om opnieuw te concluderen dat ze een veilig en hygiënisch zwembad hebben, evenals de Gooye en het Zuiderdiep, die beide ook onderdeel zijn van SRGO. Het zwemteam van de Staver gaat er dit jaar weer alles aan doen om de zwemmers tevreden te stellen en daar zijn genoeg ideeën voor. Het personeel is er klaar voor en heeft er zin in!

Voor de winter is een aangepast programma samengesteld in het zwembad van de Staver. Zo zal er meer worden ingezet op sportinhoudelijke zwemprogramma’s.

Voor informatie over de zwemprogramma’s, het verenigingsaanbod en de evenementen kunnen de inwoners van Goeree-Overflakkee de website www.sr-go.nl raadplegen.