Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee presenteert nieuwe website

18 september 2018

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee presenteert met trots haar nieuwe website. De stichting, die sinds 2017 zeven accommodaties op het eiland exploiteert, wil hiermee het scala aan mogelijkheden, agendapunten en samenwerkingen onder de aandacht brengen. Een gebruiksvriendelijke website met veel ruimte voor alle locaties en mogelijkheden is het resultaat.

Vanuit de historie heeft SRGO maar liefst zeven websites: een voor elke accommodatie. De adressen zijn bewaard gebleven, maar er is een geheel nieuwe site gerealiseerd. De website laat zowel Stichting SRGO zien, als alle individuele locaties en alle daarbij behorende mogelijkheden.

“SRGO kan, wil en doet veel. Dankzij het gevarieerde aanbod hebben we nu een website die twee kanten op werkt.” Aldus directeur Lesly Wolters. “Je wil bijvoorbeeld een vergadering organiseren. Je kunt dan eenvoudig zien op welke plaatsen op Goeree-Overflakkee je terecht kunt. Je kunt je ook oriënteren wat er allemaal op één bepaalde locatie te doen is (bijvoorbeeld sporten, zwemmen en horeca in de Gooye). Zo kan iedereen vinden wat hij/zij zoekt.”

De website is voorzien van een uitgebreide agenda, heldere informatie over het sportprogramma, samenwerkingen en contactgegevens. De komende tijd zal de website verder ingevuld worden met informatie over het zwemlesprogramma en andere activiteiten.

De website is te bezoeken via www.sr-go.nl of via één van de zeven accommodatie-websites. Om de nieuwe website te vieren, heeft de stichting een leuke actie opgezet. Ga langs bij jouw dichtstbijzijnde locatie en haal de flyer op!