Voetbaltalent gezocht

15 juni 2021

Wil je graag je conditie verbeteren en houd je van voetbal? Of wil je graag je sportprogramma uitbreiden? ZV Olympia zoekt voetbaltalent voor haar zaalvoetbalteams.

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee heeft een zaalvoetbal met als standplaats de Staver in Sommelsdijk. Graag zou ze ook teams willen oprichten op andere delen van Goeree-Overflakkee.

De vereniging heeft momenteel drie teams die spelen in respectievelijk de hoofdklasse, eerste klasse en derde klasse KNVB competitie West 2. Om Goeree-Overflakkee nog beter op de kaart te zetten willen we spelers aan de teams toevoegen of uitbreiden op de kop van het eiland of Oostflakkee.

De reguliere competitie West 2 betekent uit- en thuiswedstrijden. Als team speel je de thuiswedstrijden op een avond en op een locatie die je zelf bepaalt. Het enige wat je hoeft  te doen is je opgeven via info@sr-go.nl. Je kunt je alleen individueel opgeven of direct met een team. De contributie bedraagt € 100 per speler per seizoen. Verder wordt er alles voor je geregeld.

Zaalvoetbal is de grootste indoorsport van Nederland. Het is de ideale manier om, zelfs naast veldvoetbal, je conditie te verbeteren, korte wendingen te oefenen en je balcontrole te vergroten. Maar vooral het spelplezier staat natuurlijk boven alles.

Voorheen had zaalvoetbal vaak het karakter van een blessuregevoelige sport. Met een goede opwarming en de juiste schoenen is dit tegenwoordig niet meer.

Geef je nu op of kom eens langs bij de thuiswedstrijden van ZV Olympia om je te oriënteren.