Volleybal bedrijventournooi

24 januari 2023

Doen jullie mee met het Fitr bedrijven volleybaltoernooi?

Op vrijdag 17 maart 2023 organiseren volleybalclub Intermezzo en Adviesgroep De Vogel het Fitr bedrijven volleybaltoernooi. Tijdens deze gezellige en sportieve avond, bieden we bedrijven uit de regio Goeree-Overflakkee de gelegenheid, om samen met collega’s en andere bedrijven een leuke avond te hebben.

Een gezellige avond met collega’s en lokale bedrijven
Het bedrijven volleybaltoernooi wordt ook dit jaar weer georganiseerd in Recreatiecentrum De Staver. Het inschrijfgeld is € 75,- per team. Vanaf 18:30 ben je welkom en het toernooi zal om 19:00 van start gaan. Rond de klok van 22:00 worden de laatste wedstrijden gespeeld en zal de prijsuitreiking plaatsvinden. Na de prijsuitreiking is er uiteraard nog de gelegenheid om een drankje te drinken in het restaurant.

Een goede bodem voor een sportieve avond
In de horeca van De Staver is het mogelijk vooraf een hapje te eten. Je kunt deze reservering zelf maken bij De Staver tot vrijdag 3 maart via 0187-483306.

Voor alle niveaus
Om voor ieder volleybalniveau een aantrekkelijk niveau te bieden, zijn er twee poules: laag en hoog. Er is plaats voor maximaal 24 teams van minimaal 5 spelers. Schrijf je snel in, want vol=vol.

Fitr 
Fitr is een initiatief van Adviesgroep De Vogel en motiveert je om in beweging te komen en te blijven. Je wordt beloond als je voldoende beweegt en het support jouw gezonde levensstijl. Klik hier voor meer informatie.

Inschrijven bedrijven volleybaltoernooi? Klik hier!