Zwemmen is gezond!

25 januari 2019

De afgelopen weken hebben wij van verschillende kanten vragen gekregen over de berichten die de ronde gingen, of nog steeds gaan, over de kwaliteit van het recreatiebad in de Staver. Uiteraard vinden wij het erg vervelend dat deze berichten de ronde doen, en nog vervelender wanneer deze berichten bij u voor onduidelijkheid hebben gezorgd, of zelfs tot bezorgdheid hebben geleid.

Wij willen benadrukken dat het zwembad constant gemonitord wordt door onszelf en diverse instanties, conform wettelijke normen zoals ieder zwembad in Nederland. Wij voldoen aan de wettelijke normen. Ondanks dat wij op de hoogte zijn van de werkelijke situatie in het recreatiebad, kunnen wij ons voorstellen dat u, als bezoeker, toch vragen heeft over de diverse berichten of de afhandeling hiervan. Kortom, wij hebben er alle begrip voor als u op zoekt bent naar een stukje toelichting en duidelijkheid.

Wij willen u daarom de mogelijkheid bieden om al uw vragen persoonlijk te stellen. Van woensdag 30 januari tot en met vrijdag 1 februari 2019 zal ik tussen 15.45 uur en 17.15 uur aanwezig zijn om al uw vragen te beantwoorden en onduidelijkheden weg te nemen.

Bent u op deze momenten niet in de gelegenheid om langs te komen en uw vragen te stellen? Dan nodig ik u van harte uit om een afspraak te maken voor een één op één gesprek. Wanneer u hier gebruik van wilt maken kunt u contact opnemen met de receptie (0187- 483 306) voor het maken van een afspraak met ondergetekende.

Tussentijds bent u van harte welkom in het recreatiebad van de Staver, want het is wetenschappelijk bewezen: zwemmen is gezond!

Lesly Wolters
Algemeen directeur