Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een een kleine vergaderzaal, een grote feest/ evenementen zaal en een uitgebreid foyer café.

Indien gewenst kan Oostdam gebruikt worden als locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

23september
14:00 uurKoek & SnoepieOostdam
26september
19:00 - 22:00 uurGoeree Creatief met workshop kralenarmband makenOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
It's a boy
31mei

It's a boy

Met enige regelmaat wordt er in Oostdam een kraamfeest gevierd. Heerlijk, een welkom-op-de-wereld ontmoeting met vrienden en familie. Helemaal kunnen genieten van de gasten, die de kleine komen bewonderen. Geen stress over inkoop en versiering, want team Oostdam neemt alle zorgen uit handen en maakt er een bijzonder viermoment van;…

Lees verder
Diner in Oostdam voor deelnemers seniorenreis
23mei

Diner in Oostdam voor deelnemers seniorenreis

Gisterenavond vond er een gezellig diner plaats in Oostdam. Deelnemers van de seniorenreis kwamen op bezoek en brachten een aantal gezellige uren bij ons door. Tegen 18.00 uur arriveerde de touringcar, met de deelnemers van de seniorenreis, voor een afsluitend diner. Onze gasten konden na een tomatensoepje kiezen uit nasi/bami…

Lees verder