Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een een kleine vergaderzaal, een grote feest/ evenementen zaal en een uitgebreid foyer café.

Indien gewenst kan Oostdam gebruikt worden als locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

27januari
19:00 uurBridgeOostdam
28januari
14:00 - 16:00 uurKoersbalOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
Spelletjesmiddag, fonduen en breien met Goeree Creatief
22januari

Spelletjesmiddag, fonduen en breien met Goeree Creatief

Op 25 februari begint Goeree Creatief al in de middag, er wordt namelijk een ouderwetse spelletjesmiddag georganiseerd! Kom gratis spelletjes spelen van 16.00 tot 17.30 uur. Heb je zin in een gezellig hapje eten? Aansluitend wordt er een vlees-fondue georganiseerd. Dit kost €17,50 per persoon. Geef je vóór 20 februari…

Lees verder
Kaartverkoop de Klokkedieven gestart!
06januari

Kaartverkoop de Klokkedieven gestart!

In maart is het zover. Na maanden van intensief teksten leren, decors bouwen en uiteraard oefenen gaat er gespeeld worden! Pak uw agenda erbij en zorg dat u in bezit komt van kaarten! Toneelclub de Klokkedieven treedt op op de volgende dagen: 6, 7, 13, 14, 20, 21, 27 en…

Lees verder