Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een een kleine vergaderzaal, een grote feest/ evenementen zaal en een uitgebreid foyer café.

Indien gewenst kan Oostdam gebruikt worden als locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

25februari
16:00 - 22:00 uurSpelletjes, fondue en breien met Goeree CreatiefOostdam
25februari
14:00 - 16:00 uurKoersbalOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
Jaarvergadering Vrouwen Rondom Goeree met diner
18februari

Jaarvergadering Vrouwen Rondom Goeree met diner

Dinsdag 11 februari waren onze vaste gasten van de Vrouwen Rondom Goeree bij ons, om hun jaarvergadering te houden. Traditioneel gaat dat gepaard met een maaltijd, die we deze keer zelf verzorgd hadden. Paprikasoepje vooraf, diverse broodsoorten met boters en tappenades, zalmsalade, pasta-tonijnsalade, kipsalade, en hartige hapjes. Het hoofdgerecht was…

Lees verder
Stamppotavond met grote opbrengst voor het goede doel
08februari

Stamppotavond met grote opbrengst voor het goede doel

Gisteren, 7 februari, was het zover. De stamppotavond, georganiseerd door de jeugdraad van de Hersteld Hervormde Kerk te Goedereede. Meer dan 90 gasten wisten de weg te vinden naar dit jaarlijkse evenement. Er werden (nieuwe) contacten gelegd, bijgepraat met gemeenteleden, en ... stamppot gegeten! Het goede doel was dit jaar…

Lees verder