Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een een kleine vergaderzaal, een grote feest/ evenementen zaal en een uitgebreid foyer café.

Indien gewenst kan Oostdam gebruikt worden als locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

21maart
19:30 uurToneel: Martha & MathildaOostdam
22maart
19:30 uurToneel: Martha & MathildaOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
Een interview met de regisseuse van de Klokkedieven
12maart

Een interview met de regisseuse van de Klokkedieven

Toneelclub de Klokkedieven zijn al 15 jaar vaste gebruiker van Oostdam en daar zijn wij zeer content mee. Deze maand wordt de voorstelling 'Martha en Mathilda' opgevoerd. Een leuke aanleiding voor een gesprekje met Carla, de regisseuse. Leuk dat je mee wil werken Carla aan dit interview! Veel mensen kennen…

Lees verder
De mooiste dag van je leven
06maart

De mooiste dag van je leven

Februari was weer een gezellige maand. Er waren diverse vergaderingen en we mochten zelfs bijdragen aan de mooiste dag van het leven van een bruidspaar. Lees hieronder meer! 22 februari was de huwelijksdag van Jaco en Korrie. Dank je wel bruidspaar, dat jullie voor Oostdam kozen! De foto is van…

Lees verder