Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een een kleine vergaderzaal, een grote feest/ evenementen zaal en een uitgebreid foyer café.

Indien gewenst kan Oostdam gebruikt worden als locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

08maart
19:30 uurToneel: Martha & MathildaOostdam
09maart
19:30 uurToneel: Martha & MathildaOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
Toneelclub 'Klokkedieven': vaste gast in Oostdam
18januari

Toneelclub 'Klokkedieven': vaste gast in Oostdam

De agenda van Oostdam kent al jaren een vast onderdeel: de repetities en voorstellingen van toneelclub de Klokkedieven. Wekelijks repeteren ze om hun acteerkunsten te verbeteren en ieder jaar in maart verzorgen ze diverse avonden met prachtige blijspelen. De huiskamer van Goedereede, Oostdam, is thuisbasis voor de toneelclub. Wekelijks komen…

Lees verder
December in Oostdam
31december

December in Oostdam

We kijken terug op een fijne kersttijd in Oostdam! Diverse verenigingen vierden hun jaarlijkse Kerstavond bij ons! De kinderen van de kinderknutselgroep waren er, zij maakten leuke ballen voor in de boom. De bridge hield de jaarlijkse kerst-drive met mooie prijzen. Kijk en lees mee! CVB Dan was er de…

Lees verder