Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een kleine zaal, die geschikt is tot max 35 personen en een grote feest-/vergader-/evenementenzaal en een uitgebreid foyer café dat ook gebruikt kan worden voor uw event!

Oostdam is uitermate geschikt als locatie voor het veilig vieren van een verjaardag, jubileum of bruiloft, in de anderhalve meter maatschappij. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Uiteraard passen we na reservering de diverse zalen aan, aan de geldende 1,5 meter regels. Veilig elkaar ontmoeten, dát kan in Oostdam!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

27augustus
19:00 - 22:00 uurGoeree CreatiefOostdam
02september
14:00 uurRepetitie Koninklijke Fanfare ApolloOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
Iets te vieren? Wij hebben de ruimte!
01juli

Iets te vieren? Wij hebben de ruimte!

Vandaag zijn de regels betreffende corona weer versoepeld. Wij mogen onze zaal aanbieden voor meer dan 30 personen, en dat geeft u de ruimte uw verjaardag of viermoment bij ons te vieren! Wij houden ons uiteraard aan de 1.5 meter regels, en kunnen diverse zitjes maken zodat ook de gasten…

Lees verder
Hè hè, eindelijk weer muziekles in Oostdam
18juni

Hè hè, eindelijk weer muziekles in Oostdam

Hè hè, eindelijk! Na 3 maanden en 3 dagen konden wij gisteren de muzikanten van Goedereede weer verwelkomen in Oostdam. Het bestuur had een protocol, Oostdam had er één, alles was tot in de puntjes voorbereid, en toen gingen gisteren de deuren open! De eerste gast kwam voor saxofoonles! Na…

Lees verder