Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een een kleine vergaderzaal, een grote feest/ evenementen zaal en een uitgebreid foyer café.

Indien gewenst kan Oostdam gebruikt worden als locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

24oktober
19:00 - 22:00 uurGoeree Creatief met workshop tas hakenOostdam
24oktober
14:00 uurPLUS Hollandse BingoOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
Heerlijk feestje in Oostdam met muziek van Sjoerd
08oktober

Heerlijk feestje in Oostdam met muziek van Sjoerd

Op 5 oktober vierden we een heerlijk feestje in Oostdam. Onze gasten werden verwend met een heerlijk tapas-buffet, konden de lekkerste drankjes bestellen, en gezellig het leven vieren met elkaar. Op ons podium zorgde Sjoerd voor een muzikale kers op de taart! Wat een gezellige sfeer, wat een fantastische toevoeging!…

Lees verder
Een vol oktober-programma in Oostdam!
01oktober

Een vol oktober-programma in Oostdam!

Oktober wordt een gezellige, drukke maand in Oostdam! Naast de wekelijkse activiteiten zoals bridge, yoga en blokfluitles zijn er ook een aantal unieke evenementen. Bekijk ze allemaal op de flyer hieronder. Zien we jou deze maand in SRGO Oostdam?

Lees verder