Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een een kleine vergaderzaal, een grote feest/ evenementen zaal en een uitgebreid foyer café.

Indien gewenst kan Oostdam gebruikt worden als locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

12december
19:30 uurKerstviering Christelijke VrouwenbondOostdam
13december
16:00 - 18:00 uurPLUS café middag in OostdamOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
Koersbal in Oostdam
11december

Koersbal in Oostdam

Oostdam start in samenwerking met Stichting ZIJN wekelijks op dinsdag van 14.00-16.00 koersbal in Goedereede. De start is op 7 januari om 14.00 uur. We zoeken nog mensen die het leuk vinden om eens te komen kijken en een keer mee willen spelen om de sfeer te proeven! De eerste…

Lees verder
Workshop kerststukjes maken
06december

Workshop kerststukjes maken

Op 19 december is er weer Goeree Creatief in SRGO Oostdam. Tijdens de workshop gaan we kerststukjes maken. Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, en lijkt het je gezellig om dat met een groepje te doen? Geef je dan op voor deze workshop! Bekijk de activiteit voor…

Lees verder