Welkom bij Oostdam

Oostdam staat al jaren bekend als dé huiskamer van Goedereede. Als middelpunt van het verenigingsleven speelt Oostdam een belangrijke rol in het samenbrengen van mensen, van alle leeftijden. Onze locatie bestaat uit een een kleine vergaderzaal, een grote feest/ evenementen zaal en een uitgebreid foyer café.

Indien gewenst kan Oostdam gebruikt worden als locatie voor een verjaardag, jubileum of bruiloft. Bovendien kan de organisatie van een dergelijk evenement uitgebreid worden met arrangementen op het gebied van horeca voorzieningen. Eigenlijk is alles mogelijk, we zijn flexibel in de organisatie en kunnen jullie op allerlei manieren helpen om van elk evenement of gelegenheid een succes te maken!

Contactgegevens

Jongkoenstraat 1
3252 AV Goedereede
0187 - 492321
oostdam@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

20mei
20:00 - 21:30 uurHARA-cursusOostdam
27mei
20:00 - 21:30 uurHARA-cursusOostdam
Bekijk de kalender

Je verjaardag vieren in Oostdam?

Is er een verjaardag of jubileum te vieren, maar doe je dit liever niet thuis? Vier het dan bij Oostdam! Naast de zaalhuur helpen we je graag met een hapje en een drankje, om jou en je gasten een leuke dag te bezorgen.

Bekijk alle mogelijkheden
Interview: dirigent Apollo
01mei

Interview: dirigent Apollo

Apollo heeft zich met koningsdag 2019 voor het eerst gepresenteerd met de nieuwe dirigent, Anton. We zijn natuurlijk reuze benieuwd: wie is deze Anton? Wij, van Oostdam, gingen bij hem langs voor een interview. Leuk dat je mee wilt werken Anton, vraag 1 ligt voor de hand: kan je jezelf…

Lees verder
Koningsdag 2019
30april

Koningsdag 2019

Het blijft altijd de vraag: welk weer krijgen we op Koningsdag? Iedereen wil graag buiten zijn die dag en zijn of haar oranjefeestje vieren. Dit jaar was het al vroeg duidelijk en besloot de oranjevereniging in Goedereede dat het morgenprogramma binnen moest plaatsvinden. Zodoende werd het programma gedeeltelijk verplaatst naar…

Lees verder