Zakelijk

Een zakelijke vergadering, cursus, presentatie of bijeenkomst organiseren kan nogal wat voeten in de aarde hebben. Wanneer je ervoor kiest om dit bij Oostdam te doen kunnen wij je voorzien van een stukje advies in de aankleding hiervan, waarbij we natuurlijk altijd uit gaan van jou/jullie wensen en verwachtingen.

Catering

Zo is het mogelijk om enkel een zaal te huren in combinatie met een kopje koffie voor, tijdens en na een vergadering. Maar wanneer het gaat om een cursus, presentatie of bespreking die langer duurt kunnen wij ook meerdere horecavoorzieningen organiseren. Denk hierbij aan eten in de vorm van losse hapjes of een compleet buffet.

Voorzieningen

Zeker voor cursussen en presentaties zijn er bepaalde voorzieningen nodig. Oostdam heeft een beamer en flip-over beschikbaar, evenals een licht- en geluidsinstallatie. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid en is er ook een minder-valide parkeerplaats voor de deur.

Onze zalen zijn geschikt voor groepen tot 100 personen. Er is veel mogelijk, we denken graag met je mee om tot een maatwerk oplossing te komen. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Cursus in Oostdam organiseren