Ont-Moet

19 februari 202020:00 - 22:00 uurOostdam

Ont-Moet in het kort

Wat? We willen elkaar ontmoeten rondom een bak koffie en de bijbel.
Wie? Iedereen die op zoek is naar een ontmoeting met anderen en God.
Waarom? Meer ontmoetingen, gesprekken met elkaar.

De organisatie is in handen van Frans en Kommy van Heest.

Ontmoeten, praten, luisteren en bidden

Dit jaar gaan we weer verder met Ont-Moet. Verleden jaar zijn we gestart om elkaar te ontmoeten, te praten, te luisteren en te bidden. Wij denken dat God ons gemaakt heeft om Hem te aanbidden en Hem zichtbaar te maken door ons leven heen. Daar hebben we elkaar hard voor nodig. We lijken elkaar soms niet te vinden en blijven ‘veilig’ in ons eigen straatje, terwijl we juist met elkaar zoveel sterker staan.

De komende periode hebben we zes avonden gepland waarbij we een spreker uitnodigen die ons meeneemt in zijn leven met Jezus. De avonden starten om 20.00 uur, vanaf 19.45 uur ben je welkom voor koffie/thee. Rond half 10 hopen we weer toegerust naar huis te gaan.

We laten ons leiden door onderstaande tekst:
God houdt van jullie. Hij heeft jullie uitgekozen en jullie horen nu bij Hem. Daarom moeten jullie goede dingen doen: Je moet van harte meeleven met anderen. Je moet vriendelijk voor elkaar zijn en geduldig. Denk niet aan jezelf, maar accepteer elkaar en vergeef elkaars fouten. Want Christus heeft ook jullie je fouten vergeven. Maar het allerbelangrijkste is: houd van elkaar. Want liefde maakt van jullie een volmaakte eenheid. Jullie zijn uitgekozen om samen één kerk te vormen. Christus heeft jullie vrede gegeven. Laat zijn vrede jullie nu leiden bij jullie beslissingen. En wees dankbaar! Laat jullie leven vol zijn van het goede nieuws over Christus. Gebruik al je wijsheid om elkaar uitleg en goede raad te geven. Zing liederen om God te eren, zing alle liederen die de Heilige Geest je laat zingen. Wees dankbaar en zing voor God. (Kolossenzen 3 vers 12-16 Bijbel in gewone taal).

We hopen jou te Ont-Moeten!