De kikker is gevuld, de taarten zijn op!

20 november 2019

“Koffiemorning”, zo heet de actie van Stichting Opkikker. In ruil voor wat lekkers kunnen de mensen een bedrag geven (doneren). Stichting Opkikker zet de donatie volledig in om gezinnen met een ziek kind weer kracht te geven, op het moment dat zij het hard nodig hebben. 

Naast de diverse eigen adressen klopte Lenie Tanis aan bij clubs en verenigingen die hun thuishaven hebben in SRGO Oostdam. Lenie ging aan het bakken en op het afgesproken tijdstip kwam Lenie haar lekkere taarten presenteren bij de koffie. Van arretjescake tot snickertaart, en van cupcake met marsepeinen kikker (hoe kan het ook anders) tot gevulde speculaasrondjes …. Wat hebben onze gasten gesmuld!

Na de proeverij mochten gasten een zelfgekozen bedrag in de (kikker)spaarpot stoppen. “Geen vaste prijs…geef wat goed voelt”, zei Lenie met een grote glimlach! 12 november was de laatste actiedag in Oostdam en kon ze bij vertrek melden dat de totale actie niet minder dan €750,00 heeft opgeleverd! Wij hopen dat veel gezinnen met een ziek kind hierdoor even een steuntje in de rug kunnen krijgen.