December in Oostdam

31 december 2018

We kijken terug op een fijne kersttijd in Oostdam! Diverse verenigingen vierden hun jaarlijkse Kerstavond bij ons! De kinderen van de kinderknutselgroep waren er, zij maakten leuke ballen voor in de boom. De bridge hield de jaarlijkse kerst-drive met mooie prijzen. Kijk en lees mee!

 

CVB

Dan was er de CVB. Zij nodigden dit jaar het koor “door eendracht verbonden” uit.  Donkere stemmen vulden de grote zaal, een “genot om naar te luisteren” volgens een van de leden!

 

 

Vrouwen rondom Goeree

De vrouwen rondom Goeree nodigden het shantykoor uit. Kijk en luister zelf naar het filmpje hieronder. Na afloop was er nog een versnapering, wederom een fijne avond.

Goeree creatief

Natuurlijk kon de club van Goeree Creatief ook niet ontbreken! De workshop bloemschikken werd dit jaar wederom door Lenie Tanis van de Korenbloem verzorgd. Gasten gingen met prachtige tafelstukken naar huis. Tijdens deze avonden stond ook het kerst-huisje op het podium om bewonderd te worden. Door een van de leden zelf gemaakt! Een plaatje om te zien!

 

 

Bedrijfskleding

Is het u opgevallen dat het team van Oostdam in december allemaal in het nieuw is? De zwarte bloes is vervangen voor een gezellige ruit! Herkenbaar onze gasten en heerlijk draagbaar voor ons!

En zo is december tot een eind gekomen. We wensen u allen fijne jaarwisseling en hopen u in het nieuwe jaar uiteraard weer te mogen begroeten.