Maart is alweer voorbij!

1 april 2018

De maand maart zit er weer op… en wat was het een gezellig drukke maand voor ons! Maart staat immers in het teken van de toneelvoorstellingen van onze eigen toneelclub De Klokkedieven. Alle verenigingen vinden gelukkig normaal plaats, maar soms een beetje aangepast.. Muziekinstrumenten worden elders opgeslagen, er staan hier en daar enorme stapels stoelen, de yoga wijkt uit naar de grote zaal. Maar in goede harmonie kan er veel.

We zijn gewend aan de lootjes verkopers en een gezellig, wisselend team dat met groot enthousiasme de lootjes aan de man (of vrouw) brengt, om kans te maken op een van de vele prijzen die beschikbaar gesteld is door diverse sponsoren.

Tussen de werkzaamheden en alle gasten door …

En niet te vergeten “de Klokkedieven” zelf…

Was er tijd voor een praatje, gezelligheid en lekkers!

Op zaterdag was het voor het eerst middagmatinee. Best druk, twee voorstellingen op een dag, maar dit was een middag voor een bijzondere doelgroep waar we graag voor uitpakken.

En dan was er ook nog meer bezoek. De SLOGO kwam filmopnames maken… pfieuwww.. wat hebben die mensen een spullen en professionaliteit! Heel erg bedankt voor de leuke samenwerking, mannen!

De laatste dag en het laatste optreden, gezellig nog eten met elkaar ….

en na het laatste applaus werden prijswinnaars verrast en de groepsfoto gemaakt!

Was u erbij en heeft u ook zo genoten? Wij kijken weer uit naar september wanneer “de Klokkedieven” zich weer opnieuw gaan voorbereiden om in maart 2019 ons podium te betreden.