ABC-zwemles

Het team van de Staver heeft jarenlange ervaring met het geven van zwemlessen. Dat wij voldoen aan de kwaliteitseisen van de Nationale Raad Zwemveiligheid (NRZ) blijkt uit onze Licentie Nationale Zwemdiploma’s. Kortom, goede zwemlessen voor een leven lang zwemplezier!

Zwem-ABC in de Staver

Het Zwem-ABC start met het voortraject van één keer in de week een half uur. Daarna stroom je door naar bad 1 en zwem je twee keer per week 45 minuten per les.

Bij de Staver kan je kind het enige échte Zwem-ABC halen. Het lessysteem in de Staver is ingezet op individuele ontwikkeling, waardoor het resultaat wordt gemaximaliseerd. De zwemlessen bestaan vanzelfsprekend uit het A, B en C-diploma, waarbij het A-diploma bestaat uit een voor- en een hoofdtraject. In het voortraject staat kennismaking met verschillende elementen van het zwembad en het ontwikkelen van watergevoel centraal. Op deze manier kunnen kinderen beter doorstromen naar het hoofdtraject, wat bestaat uit het bijbrengen van basisvaardigheden.

Zwembad de Staver is licentiehouder nationale zwemdiploma's

Het is aanbevolen om je kind het complete ABC te laten halen, omdat kinderen gedurende de lessen de benodigde technieken en kracht opbouwen om te leren drijven, (onder water te) zwemmen en zelfredzaam te zijn. Volgens de NRZ voldoet je pas aan de Nationale Norm Zwemveiligheid bij zwemdiploma C.

Op de website allesoverzwemles.nl vind je alles over de nationale zwemdiploma’s, zoals de eisen per zwemdiploma. Bekijk de eisen voor het A-diploma, het B-diploma en het C-diploma. We hebben zelf ook een handige infographic gemaakt waar je direct ziet wat de stappen van het Zwem-ABC zijn.

Inschrijven voor zwemles? Dit kan vanaf 4 jaar!

Aanmelden voor zwemles kan via de balie, maar ook telefonisch of online. Via onderstaande knop kun je je zoon of dochter gemakkelijk online inschrijven. Bij inschrijving gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden. Heb je eerst meer vragen over de zwemlessen? Neem dan gerust even contact met ons op.

Inschrijven