Bruiloft

Een bruiloft op Goeree-Overflakkee in de Staver

Vier jij binnenkort je bruiloft op Goeree-Overflakkee en ben je nog op zoek naar dé perfecte locatie voor de dag van je leven? Het Prieel in de Staver is een prachtige ruimte en sluit zowel qua grootte als voorzieningen prima aan bij alle wensen die je hebt voor je bruiloft. Alle voorzieningen zijn aanwezig om van de dag zelf één groot succes te maken!

Het Prieel is een afgesloten ruimte in de Staver, je hebt dus de volledige ruimte voor jezelf en je gasten. Bovendien zijn er horeca voorzieningen, maar ook audio- en videoapparatuur aanwezig om de verschillende onderdelen van de dag te assisteren. Op basis van jullie wensen en verwachtingen kunnen wij je bovendien ook ondersteunen bij de aankleding van de locatie, maar bijvoorbeeld ook bij het diner en eetgelegenheden tussendoor. Kortom, je kunt het Prieel gebruiken voor je bruiloft op Goeree-Overflakkee voor een geslaagde dag voor alle aanwezigen. Afhankelijk van je eigen wensen kunnen we jullie gedurende de dag ontzorgen en begeleiden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op om deze door te nemen. Liever direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan direct een offerte aan, we voorzien je van een aanbod op maat.

Een offerte aanvragen