Wat een week! 6 activiteiten gehad… 46 te gaan

16 oktober 2019

Het is je misschien niet ontgaan… In een eerder bericht meldden we dat de agenda van de Staver tot het eind van het jaar elk weekend vol zit. Vorige week was een gezellige, drukke week, maar eigenlijk moet de échte drukte in de Staver nog beginnen. Naast de reguliere activiteiten zoals het gebruik van de sporthallen door middelbare scholen en de populaire bridge avonden staan er leuke evenementen op de agenda, en daar kijken we naar uit! De voorbereidingen zijn in volle gang!

Wat een week…

Vorige week was het open jeugd toernooi van Bowling Vereniging Middelharnis, met 40 deelnemers en 80 toeschouwers. De vaccinatie voor negenjarigen vond plaats, en was het weer tijd voor de trouwbeurs Trouwen op Flakkee. Het weekend werd ingeluid met het spectaculaire vrijheidsconcert van de Koninklijke Luchtmacht voor 500 personen, gevolgd door een reuze gezellige afterparty door de Sir Oliversband voor 150 personen. Op zaterdag stond er diplomazwemmen op het programma én was het de aftrap van het 130-jarig jubileum van Sempre Crescendo, waar ook nog eens 300 man bij aanwezig was.

De drukte moet nog beginnen!

In de laatste drie maanden van het jaar staan er vele open en besloten feesten, bedrijfsuitjes en sportwedstrijden op het programma. Een leuke mix van activiteiten dus!

Van bodybuilding tot Springdagen in oktober

In oktober wordt er een bruiloft georganiseerd voor 195 gasten en de Iron Man & Iron Maiden bodybuilding wedstrijden trekken zo’n 40 deelnemers en 300 bezoekers. Daarnaast is er een besloten bijeenkomst van Friesland Campina voor ca. 80 personen. De Kindervakantieweek vindt plaats, en voor de Springdagen wordt er gerekend op wel 2.000 bezoekers!

Bedrijfsuitjes & (sport)wedstrijden in november

In november is er een bruiloft voor 350 gasten en zijn er meerdere bedrijfsuitjes waarbij sport en diner worden gecombineerd. De Glow Pool party zal een spetterend feestje zijn, net als de 6 andere kidsparty’s die in het zwembad gehouden zullen worden. Shantykoor Op Volle kracht zal optreden voor 300 personen en de Bridgevereniging viert zijn 15-jarig jubileum met een toernooi en een diner. En wat dacht je van de Hart van Goeree Puzzelwedstrijd, de Intermezzo volleybalwedstrijden, het BVM open toernooi, een Hollandse Avond met coverband De Branding, twee verschillende symposia van 300 personen, de Good Luck korfbalwedstrijden en het OK Jeugd Karate en de kindermiddag van de Chauffeursvereniging Flakkee?

Feesten in december

December is dé feestmaand van het jaar, want er wordt gerekend op 500 bezoekers voor de Teens Party, gevolgd door nog eens 1200 bezoekers de dag erop bij het optreden van Vrienden van het Eiland, Tino Martin en Way Beyond. Er zal ook flink worden uitgepakt tijdens de Champions League Feestavond en natuurlijk het Oud & Nieuw Feest!

Bekijk de agenda

Wij van SRGO de Staver willen alle organisatoren bedanken voor de leuke initiatieven. En iedereen die aanwezig zal zijn in ons recreatiecentrum, bedankt!