Welkom bij Grutterswei

Grutterswei is een zalencentrum in het centrum van Oude-Tonge, bestaande uit maar liefst drie verschillende zalen, een foyer café en volledig uitgeruste sporthal. De Grutterswei wordt gebruikt door zowel particulieren als verenigingen en ondernemingen. Zo worden er van oudsher regelmatig evenementen gehouden in de grote zaal zoals voorstellingen en optredens, maar worden er ook vergaderingen, presentaties of bijeenkomsten georganiseerd.

De sporthal in de Grutterswei geldt als een heel unieke hal, aangezien dit één van de weinige zalen van Nederland is met een houten vloer. Er wordt dan ook veelvuldig gebruik van gemaakt door verschillende verenigingen en basisscholen uit de regio. Onder meer volleybal, zaalvoetbal, hockey, karate en judo verenigingen maken standaard gebruik van de sporthal.

Coronamaatregelen SRGO locaties

Als gevolg van de recente ontwikkelingen aangaande de verspreiding van het Coronavirus neemt SRGO haar verantwoordelijkheid. Bekijk de huidige openstelling hier.

Openingstijden

De Grutterswei is dagelijks open uitsluitend op reservering

Maandag, woensdag vrijdag: 3 dagdelen 9-13, 13-17, 17-21 uur
Dinsdag en donderdag: 2 dagdelen 9-13, 13-17 uur
Zaterdag en zondag gesloten

De horeca is beperkt open, maar uitsluitend op reservering. Het cafe is gesloten voor horeca.

De zomervakantie van de Grutterswei is van 19-07-2021 tot en met 29-08-2021.

Contactgegevens

Willemstraat 14
3255 BS Oude-Tonge
0187 - 641500
grutterswei@sr-go.nl

Stuur direct een bericht

Activiteitenkalender

Er zijn (nog) geen activiteiten gepland.

Een evenement organiseren?

Ben jij van plan een evenement te organiseren, maar ben je nog op zoek naar een geschikte locatie? Grutterswei heeft verschillende zalen welke je hiervoor kunt gebruiken, inclusief horeca voorzieningen vanuit het foyer café!

Bekijk de mogelijkheden
SRGO locaties update
08september

SRGO locaties update

De SRGO locaties hebben haar deuren weer geopend. Op dit moment faciliteren we vooral het bewegingsonderwijs, sportverenigingen en ABC zwemmen. In de zwembaden is er weer een vertrouwde programmering. Dit geldt voor zowel SRGO de Gooye als voor SRGO de Staver. Bij het zwembadcomplex van SRGO Zuiderdiep is op dit…

Lees verder

Wederopenstelling Grutterswei

Per 19-5-2021 versoepelen de maatregelen rondom het Coronavirus en is er weer wat meer mogelijk. De sporthal van de Grutterswei is op reservering weer geopend. We kijken ernaar uit om je weer welkom te mogen heten.

Lees verder