Sport & spel

Wist je dat de sportzaal in de Grutterswei één van de weinige sportzalen in Nederland is met een authentieke houten vloer? Bijna alle vloeren in Nederland zijn inmiddels vervangen met een ander type vloer, in de Grutterswei is echter nog steeds de houten vloer te vinden.

Dit is met name te danken aan het regelmatige onderhoud wat wordt gepleegd, zo wordt ervoor gezorgd dat de vloer nóg langer mee kan gaan. Dit zorgt er voor dat er verschillende sport & spelactiviteiten georganiseerd (kunnen) worden in de sportzaal. De zaal leent zich dan ook voor vrijwel alle indoor sporten, denk hierbij aan gymnastiek, turnen, volleybal en zaalvoetbal. Er zijn dan ook verschillende verenigingen die op regelmatige basis gebruik maken van de zaal en de aanwezige faciliteiten.

Ben je een particulier, groep of vereniging en wil je gebruik maken van de sportzaal? Neem dan contact met ons op en we kunnen de beschikbaarheid met je overleggen. Bovendien kunnen we je voorzien van een aanbod op maat, indien gewenst in combinatie met horeca voorzieningen.