Grutterswei: multi inzetbaar

28 februari 2019

De Grutterswei is al jaren een begrip op Goeree-Overflakkee. Afgelopen weken bleek het pand weer multi inzetbaar te zijn met zeer uiteenlopende agendaitems, zelfs buiten de reguliere agendering om.

Sport, gezelligheid en samenkomst staat centraal in de maand februari in de Grutterswei. De maand begon met twee dagen lang karate in de sporthal. Budokai Senshi organiseerde twee dagen lang prachtige wedstrijden. Ruim 200 deelnemers streden om de eer op zaterdag en 180 deelnemers waren actief op zondag.

Vervolgens was het de week erop tijd voor gezelligheid met een valentijnsbingo, georganiseerd door Party Bingo. Voor deze uitverkochte editie waren er weer prachtige prijzen uitgezocht en uitgegeven aan de winnaars.

Grutterswei Oude-Tonge - Sportzaal 07Afgelopen weekend stond er een sport in de schijnwerpers die je niet veel hoort: de grote zaal was arena voor de voorronde van het NK Legpuzzelen. Puzzeling world en koninklijke Jumbo organiseren samen dit landelijke evenement. Oude-Tonge was het toneel voor de allerlaatste voorronde met 39 teams. Zij gingen met elkaar de strijd aan voor de laatste vijf finaleplaatsen. Het winnende team wist de puzzelstukken in een tijd van 1 uur 11 minuten en 44 seconden op de juiste plek te leggen.

Stichting SRGO, exploitant van onder andere de Grutterswei, is enthousiast dat de agendering zo veelzijdig is en dat zoveel gasten hun weg naar Oude-Tonge weten te vinden.