ABC-zwemles

Diploma A

Voortraject
Het voortraject is bedoeld om kinderen kennis te laten maken met de verschillende elementen in het zwembad. Tijdens deze lessen proberen we de kinderen watervrij te maken en het watergevoel te geven in de breedste zin van het woord. Deze lessen gebruiken wij zodat de kinderen het hoofdtraject sneller kunnen doorlopen. Nadat uw kind het voortraject goed heeft doorlopen stroomt hij/zij automatisch door naar de door u aangegeven lestijd/lesdagen. De kosten bedragen € 27,00 per cursus van 6 weken.
Hoofdtraject
Voor het A diploma kunt u kiezen uit twee verschillende mogelijkheden. Twee keer per week zwemles 60 minuten of 30 minuten (12 lessen per 6 weken).
Deze lessen worden gegeven op maandag en donderdag of op dinsdag en vrijdag, om 16:00 uur start de 60 minuten les en om 17:00 start de 30 minuten les.
De kosten bedragen €108,00 voor de 60 minuten les en € 54,00 voor de 30 minuten les per cursus van 6 weken.

Diploma B

De lessen voor het B diploma worden 1 keer per week gegeven op woensdag om 16:45 uur en duren per les 60 minuten. De kosten voor deze lessen bedragen € 54,00 per cursus van 6 weken. Gemiddeld zijn er 2 cursussen nodig om het B diploma te behalen.

Tijdens deze lessen breiden de kinderen de vaardigheden uit die ze hebben geleerd tijdens de lessen voor het A diploma. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Het duikzeil dat van 3 naar 6 meter wordt verplaatst, de borstcrawl die van een beginnende borstcrawl verder uitgebreid wordt naar een borstcrawl die meer gevorderd is en de afgelegde afstanden van de verschillende zwemslagen worden vergroot.

Diploma C

De lessen voor het C diploma worden 1 keer per week gegeven op woensdag om 16:45 uur en duren per les 60 minuten. De kosten voor deze lessen bedragen € 54,00 per cursus van 6 weken. Gemiddeld zijn er 2 cursussen nodig om het C diploma te behalen.

Tijdens deze lessen gaan we verder in op de vaardigheden die ze hebben geleerd tijdens de lessen voor het B diploma. Na het behalen van een C diploma hebben de kinderen het zwem-ABC traject afgesloten.

Download de inschrijfinformatie!