De Staver & Way Beyond organiseren Vrienden van ‘t eiland

5 oktober 2018

Afwisselende muziek, mooie kroonluchters en  goudgeel gevulde glazen met een schuimkraag. Het gezellige feest ‘De vrienden van’ komt (in speciale vorm) naar Goeree-Overflakkee. Dit event is het traditionele (winter) evenement voor het eiland, in navolging van Oranjepop, Flakkeese dagen en de Portdagen. Houd 15 december vrij zodat u erbij kunt zijn!

In december wordt het Prieel in de Staver gezellig aangekleed en wordt er samen met plaatselijke bands en artiesten ‘de vrienden van’  georganiseerd. Leo Melissant (Leo’s Autoservice) en Peter Wielhouwer (SRGO) hebben samen het initiatief genomen om dit prachtige feest te organiseren. De eilanders slaan de handen ineen om een afwisselend programma en een groot scala aan artiesten neer te zetten.

Het idee is om een sfeervol event neer te zetten met lokale artiesten, maar ook over grote namen wordt nog gespeculeerd. Lokale band Way Beyond heeft zich in ieder geval aangesloten bij de organisatie. Zij zullen een scala aan muziek ten gehore brengen en zelfs samen met o.a. Jeroen van der Boom ook het Nederlandstalige genre vertegenwoordigen.

Binnenkort zullen we meer artiesten bekend maken en is de kaartverkoop al van start. De kaarten zijn te koop bij Leo’s Autoservice, De Staver, De Grutterswei, Dorpstienden, Ever Jeans of klik hier voor meer informatie en online tickets!

Al jaren organiseert de Staver samen met verschillende partijen diverse feestavonden voor allerlei doelgroepen. Het culturele programma is een onderdeel waar SRGO (de stichting waartoe de Staver behoort) graag op in wil zetten, naast het sportieve programma. Locatiemanager Guus Üstün: “Het is waanzinnig om deze mooie feesten een podium te bieden. We werken er met alle betrokken collega’s aan om ieder feest opnieuw tot een groot succes te maken.”