SRGO

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee

Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee is een jonge en dynamische stichting die sinds 2017 zeven accommodaties op het eiland exploiteert. Met deze accommodaties organiseren en faciliteren we sportief, recreatief en cultureel aanbod voor alle doelgroepen. Met ruim 70 professionals werken we samen aan een gezonde en vitale samenleving.

Sport staat centraal bij SRGO, maar er is ook volop ruimte voor andere recreatieve en culturele activiteiten en events. We geven bewegingsruimte aan allerhande evenementen, toernooien, clinics en trainingen. Over het gehele eiland Goeree-Overflakkee kan je bij ons terecht voor zwemmen, sport en recreatie. Met zeven accommodaties en ruim 40 betrokken verenigingen is er altijd wel een die bij je past.

Dankzij het samenvoegen van de zeven accommodaties kunnen we gebruik maken van elkaars kennis, netwerk en idee├źn. Zo hebben we in 2017 al prachtige projecten opgezet: ruim 190.000 zwemmende bezoekers, ruim 50 kerkdiensten, Kinder Vakantie Week op heel Goeree-Overflakkee, diverse sporttoernooien (Champions League en Bodybuilding) en we hebben ruim 40 betrokken verenigingen voor sport & recreatie.

Naast ruimte voor beweging denken we ook na over ondersteuning en het faciliteren van sportverenigingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de administratie, inhuren van coaches en een centrale inkoop. Dit schept een kader voor verenigingen waar nu nog een tekort aan is.