Goeree op Wielen

18 juli 2018

Zo dan .. .. Team Oostdam en medewerkers van Sportteam Goeree Overflakee stonden er klaar voor! Een nieuwe activiteit: Goeree op Wielen! Na het inschrijven werden wielen bekeken, helmen opgezet, en ging de groep vertrekken bij Oostdam!

Bekijk hier de poster van Goeree op Wielen (pdf)

Op het Havenhoofd werden ondertussen de voorbereidingen gedaan, terras werd opgezet door Buurtvereniging t Hood, er werden diverse spelen voorbereid, de Oostdam vlag gehesen en de superspeelklomp van lucht voorzien. Het Wapen van Stellendam had 2 zalmschouwtjes beschikbaar gesteld voor een vaartochtje en kwam via “het Zuiderdiep” Havenhoofd binnenvaren.

Ondertussen melden zich ook diverse gasten op de (elektrische) fiets bij Oostdam om de 25 km tocht op wielen te gaan volbrengen, met als tussenstop het gezellige speelterras vanwaar ook de bootjes vertrokken op het Havenhoofd.

Hieronder foto’s van die avond. Er is gesport, er zijn contacten gelegd, er zijn moeilijke en makkelijke spelletjes gedaan, en er is door heel veel mensen meegevaren! Alle deelnemers zijn tegen 21.00 uur weer met de eigen “wielen” naar het startpunt vertrokken.. moe maar voldaan! Goeree op wielen bleek inderdaad een activiteit voor jong en oud!