Ladies Circle 45 schenkt AED buitenkasten

28 juni 2019

Op 26 juni mocht SRGO bij één van haar eigen locaties, Recreatiecentrum de Staver, 5 AED buitenkasten in ontvangst nemen. Deze werden geschonken door Ladies Circle 45 in samenwerking met Becare. In totaal verzorgden zij 13 AED buitenkasten en één AED aan diverse maatschappelijke en commerciële instanties op Goeree-Overflakkee.

SRGO stond op het punt op alle AED toestellen binnen de organisatie te vervangen, en zo ontstond uiteindelijk een prachtige samenwerking met Ladies Circle 45 en Becare. Ladies Circle 45 bestaat uit enthousiaste dames van Goeree-Overflakkee die evenementen organiseren om geld op te halen voor goede doelen. De missie van Becare is ‘gewone’ burgers opleiden tot lifesavers. De ladies hebben in de Staver diverse activiteiten georganiseerd, waaronder het event Bingo, Beats en Bubbles. Dit event is uitgevoerd in samenwerking met Becare en SRGO.  Met de activiteiten werd een groot bedrag opgehaald. Het doel van het bedrag was het voorzien in AED’s op de meest centrale en effectieve plaatsen op Goeree-Overflakkee. En dat is gelukt! De centrale ligging van de SRGO locaties in de kernen zorgt ervoor dat levensreddend handelen wordt gefaciliteerd. Daarnaast is een AED ook essentieel op sportlocaties.

Onder toeziend oog van de pers namen locatiemanagers Elza Feller, Guus Ustun, Lena Moerkerke en directeur Lesly Wolters de buitenkasten en de aangeschafte AED’s in ontvangt. We bedanken Ladies Circle 45 en Becare voor dit warme gebaar en de fijne samenwerking. Grote winst voor de samenleving van Goeree Overflakkee!

SRGO neemt AED buitenkasten in ontvangst van Ladies Circle 45