Nieuwe penningmeester bij SRGO

13 oktober 2022

Het bestuur van Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee is versterkt met een nieuwe penningmeester: Bert van der Ent. Deze analytische en gedreven accountant gaat zich inzetten, samen met nieuwe voorzitter Gerrit en bestuurslid Hannie, voor de toekomst van de stichting die op het eiland maar liefst zeven accommodaties beheert.

Bert, een vlotte, respectvolle en met kennis onderlegde accountant kijkt uit naar een leuke samenwerking met mooie uitdagingen. “Er liggen een hoop kansen open voor SRGO. Ik kijk ernaar uit om met het bestuur en de collega’s in samenwerking met de gemeente het meeste uit de diverse zwembaden, sporthallen en zalen te halen.” Aldus Bert. Hij heeft al geruime ervaring als interim adviseur op het gebied van accounting, interne beheersing en verandermanagement. Dit wil hij graag inzetten, tezamen met zijn ervaring in het vastgoed voor deze nieuwe uitdaging. Zijn passie voor het optimaliseren van bedrijven en organisaties voor een succesvolle toekomst en het maatschappelijk karakter van de stichting trok hem aan in deze functie.

SRGO is met haar zeven accommodaties, waaronder drie zwembaden op Goeree-Overflakkee een dynamische stichting. In opdracht van de gemeente beheren, faciliteren en organiseren de medewerkers  allerhande activiteiten op de diverse locaties.

Eind 2020 heeft een extern bureau, Tien, een evaluatierapport opgeleverd over de uitvoering van de prestatieafspraken van SRGO. De uitkomsten van dit onderzoek waren voor het bestuur aanleiding hun portefeuille ter beschikking te stellen. De gemeente bezon zich ondertussen op haar eigen opdrachtgeversrol. Het bestuur telt nu drie nieuwe leden. Bestaand bestuurslid Andries Middelbos blijft voorlopig aan om een goede overdracht te garanderen.