SRGO zet de bloemetjes buiten

10 maart 2022

Na maandenlang veel thuiszitten, kunnen we er weer voorzichtig op uit. Ook onze locaties gaan de agenda weer vullen met gezellige, leerzame en ontspannende activiteiten. Om zoveel mogelijk activiteiten te kunnen invullen, zijn we op zoek naar collega’s. Daarom starten we met de campagne: SRGO zet de bloemetjes buiten!

Aan de tijd van lege sporthallen, zwembaden en zalen komt langzaamaan een einde. We spannen ons maximaal in om tot een openstelling als vanouds te komen. Je kunt weer zwemmen, leszwemmen en doelgroep zwemmen in de drie bekende baden. Ook is in de sporthal weer vanalles te doen. “Het is fijn om de samenwerkingen met de betrokken verenigingen weer in de praktijk bewegingsruimte te kunnen geven”, aldus directeur Lesly Wolters. “Spelenderwijs lerende kinderen, sportende amateurs en ambitieuze professionals die weer gebruik maken van onze hallen, zalen en baden. Eindelijk reuring en gezelligheid, waar we de afgelopen maanden met name onderhoud en innovatie op de agenda hadden staan. Ook belangrijk, maar lang niet zo leuk als dit: sport en recreatie bewegingsruimte geven.” Het programma wordt steeds uitgebreid als de versoepelingen en personele bezetting het toelaat.

Dat personeel is nu waar de schoen wringt, daar zijn we hard naar op zoek. Op ludieke wijze lanceerde we de campagne: SRGO zet de bloemetjes buiten. Een campagne waarbij het personeel als visitekaartje van de stichting fungeert. Onze eigen ruim 75 collega’s van het team dat op zeven locaties werkt, spreekt hun eigen kennissenkring aan om het team uit te breiden. Daarnaast zal er binnenkort buitenreclame en online op diverse media een scala van onze toppers te zien zijn. Persoonlijk nodigen zij je uit om een open sollicitatie te doen.

Ben je benieuwd? Houd de website en social media in de gaten voor deze leuke campagne.