Veelzijdig SRGO werft met collega’s

7 april 2022

Onlangs presenteerde SRGO haar interne wervingscampagne, maar vanaf deze week kom je de collega’s van SRGO overal op het eiland, online en offline, tegen. Met trots presenteren zij hun werk en zijn zij op zoek naar collega’s. Met zeven accommodaties verspreid over heel Goeree-Overflakkee is het altijd divers werk en zeer diverse mensen. Directeur Lesly Wolters vertelt over de campagne en natuurlijk de collega’s.

SRGO, Stichting Sport & Recreatie Goeree-Overflakkee, beheert zeven accommodaties op Goeree-Overflakkee. Van dorpshuizen tot zwembaden en sporthallen tot zalen, van alles wat. Zo ook de medewerkers, van erkend zwemdocent, tot schoonmaker en van bestuurder tot horecamedewerker. “Veel diverser dan bij SRGO ga je het niet vinden.” Aldus directeur Lesly Wolters. De jonge en sportieve organisatie wil graag de agenda weer helemaal vullen in de zalen, baden en hallen, maar daar zijn nog flink wat handen voor nodig. “De arbeidsmarkt is krap, maar als je van baan wil wisselen is nu het moment.”

Een campagne om collega’s te werven is in deze tijd niet uniek natuurlijk, echter pakt SRGO het creatief aan. De collega’s worden ingezet om zichzelf en daarmee ook SRGO te presenteren. Lesly: “Wie beter dan onze eigen collega’s kunnen vertellen waarom het leuk werk is? Op persoonlijke wijze nodigen we iedereen die geïnteresseerd is uit om een open sollicitatie te doen bij ons. Geen traditionele vacatures, maar we gaan jouw talenten koppelen aan onze werkvelden. Heb jij bijvoorbeeld een talent voor het overbrengen van kennis en houd je van zwemmen? Allicht dat je, met training, zwemonderwijzer kan worden bij ons. Het is maar een voorbeeld, maar er kan heel veel.”

Houd dus je omgeving in de gaten en spot de SRGO medewerkers, of bezoek www.srgowerkt.nl om direct jouw talenten in te zetten voor deze organisatie.