Verscherpte coronamaatregelen

1 oktober 2020

SRGO heeft de verscherpte maatregelen vanuit de overheid direct toegepast op haar bedrijfsvoering.

Wij zetten de sportprogrammering grotendeels door. Voor zwembaden gelden er wat aanpassingen. Bekijk hiervoor de websites van de zwemlocaties. Alle gasten moeten worden geregistreerd. Dan kan op de locatie of via de reservering.

Zwemlessen

De zwemlessen gaan gewoon door, ouders moeten plaatsnemen op een aangewezen plaats.

Horeca

De horeca van SRGO Zuiderdiep en de Gooye is volledig gesloten omdat hier geen volledige horecavergunning op rust. De horeca van de overige SRGO locaties hebben een volledige horeca vergunning vanwege het bredere activiteitenaanbod. Deze locatie zijn geopend conform de richtlijnen Horeca.

De overige SRGO locaties kennen een openstelling tot 22:00 uur. Hiervoor geldt een verplichte reservering, gezondheidscheck en vaste zitplaatsen tot 30 personen met maximaal 4 personen aan 1 tafel .

Mondkapjes

SRGO personeel werkt in de openbare ruimtes met mondkapjes. Dit is m.u.v. van personeel welke achter een veiligheidsscherm werkt en uitvoerend zwembad personeel (a.g.v. klimatologische zwaardere omstandigheden van 30 graden Celsius).

Wij adviseren voor zover de overheid dit niet al verplicht om als gast ook een mondkapje te dragen. Bedankt voor uw medewerking!