Volleybalschool VC Intermezzo en SRGO een succes

12 februari 2019

Volleybalschool Goeree-Overflakkee

In september 2018 startte VC Intermezzo met de Volleybalschool Goeree-Overflakkee. Deze volleybalschool op het eiland gaf de B- en C-jeugd de mogelijkheid om hun niveau te verbeteren. SRGO is trotse sponsor van de volleybalschool. SRGO heeft onlangs onder andere de shirts voor de spelers gesponsord.

Volleybalschool Goeree-Overflakkee SRGO en VC Intermezzo

Sportstimulering

Stichting Sport en Recreatie Goeree-Overflakkee zet zich in om sport te stimuleren en om verenigingen de benodigde ruimte te geven. Daarom sponsort SRGO het initatief van VC Intermezzo. Directeur Lesly Wolters beschouwt de volleybalschool als een model dat past bij de visie van SRGO en een model dat zij graag zouden willen uitrollen bij meerdere (indoor)sporten. Lesly ziet de volleybalschool als middel om meer kinderen te bereiken met een leuk en kwalitatief programma.

Training

De volleybalschool is actief in Recreatiecentrum De Staver. De trainingen zijn om de week op vrijdagavond. Tijdens de trainingen komt conditie, kracht en techniek aan bod onder leiding van twee ervaren trainers. De techniek wordt verbeterd aan de hand van video-analyses. Zo wordt talent ontwikkeld. Op dit moment zijn er al 40 jongens en meisjes actief! Naast spelers van VC Intermezzo is de volleybalschool ook toegankelijk voor spelers van andere verenigingen.

Heb je interesse in de volleybalschool? Ga dan naar de website van VC Intermezzo.