Sporten in Ouddorp

Bekijk welke clubs actief zijn in Dorpstienden & doe mee!

Zin om te sporten in Ouddorp? SRGO Dorpstienden, het sportcomplex in het centrum van Ouddorp, vormt de trainingslocatie voor diverse clubs. Je kunt in Dorpstienden meedoen aan verschillende sport- en muziekactiviteiten. Zo is er altijd iets wat bij jou past. Bekijk welke sporten je in Ouddorp kunt doen!

Badminton

Elke dinsdagavond kan men vanaf 7 jaar badmintonnen in Dorpstienden. Sportvereniging De Kriekel organiseert trainingen en toernooien. Wil je eens meedoen? Bekijk dan de website voor meer informatie.

Buurtsport

Gedurende het schooljaar organiseert Sportteam GO wekelijkse sport-en spelactiviteiten voor basisschoolleerlingen. Buurtsport zorgt ervoor dat kinderen ook buiten schooltijd op een leuke, sportieve manier actief zijn. Het rooster wordt hier weergegeven.

Dans

Sportvereniging De Kriekel biedt trainingen in streetdance, hiphop, zumba en aerobics. Streetdance en hiphop is mogelijk van 4 tot 16 jaar en is gebaseerd op het aanleren van choreografieën op muziek. Zumba staat in het teken van danspasjes en fitnessbewegingen op Latijns-Amerikaanse muziek. De doelgroep hiervoor is 16+. Aerobics is een fitness work-out op muziek voor 16+ en wordt alleen in Goedereede gegeven.

Gymnastiek

Gymnastiek is binnen sportvereniging De Kriekel de grootste sport. De allerkleinsten kunnen het Nijntje beweegdiploma halen en kids kunnen al leren turnen vanaf groep 2. Daarnaast is er fitgym en damesgym voor senioren. Kortom: voor elke doelgroep is er een passend gymnastiek-aanbod. Ook voor gymnastiek geldt dat je 2 gratis proeflessen kunt nemen!

Judo

Judo is een gevechtssport voor jong en oud en wordt in Ouddorp verzorgd door Iman Kars uit naam van sportvereniging De Kriekel. De judo-trainingen zijn elke woensdagavond en zijn verdeeld in leeftijdscategorieën.

Trimmen

Ben je op zoek naar een combinatie van activiteiten om jezelf in het zweet te werken? Doe dan eens mee met de trimgroep onder leiding van Cees van Dam van sportvereniging De Kriekel. Er wordt binnen en buiten gewerkt aan spierkracht en uithoudingsvermogen door onder andere krachtsoefeningen, hardlopen en voetbal.

Volleybal

Elke woensdagavond geeft sportvereniging De Kriekel volleybaltrainingen. Iedereen vanaf 8 jaar oud kan leren volleyballen. De zaal van Dorpstienden heeft de juiste belijningen en is uiterst geschikt voor deze sport. De oudere, gevorderde teams spelen tevens competitie. Bij De Kriekel mag je 2 gratis proeflessen volgen!

Zaalvoetbal

De sporthal van Dorpstienden leent zich uitstekend voor zaalvoetbal. Alle benodigde materialen zijn aanwezig. Zaalvoetbal wordt georganiseerd door Stichging Zaalvoetbal Ouddorp. De aanwezige tribune is ideaal voor toernooien!

Muziek

Brassband Concordia Ouddorp repeteert in Dorpstienden. Naast de brassband oefent ook de dweilband in Dorpstienden. Middels de blokfluitgroep en het jeugdorkest kan je kind wegwijs worden in muziek. Brassband Concordia verzorgt ook regelmatig concerten en optredens!

SRGO geeft bewegingsruimte! Wij zetten ons in voor een gevarieerd sportaanbod voor jong en oud. Wil je meer weten over de diverse verenigingen die actief zijn in Dorpstienden? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een zaal te huren? Neem contact met ons op of kom langs!

Neem contact op