Reactiveringszwemmen

Reactiveringszwemmen is bedoeld voor volwassenen die een algehele reactivering van het lichaam nastreven. Doordat er bewogen wordt in warm water kunnen er oefeningen gedaan worden die op het droge moeilijk of zelfs onmogelijk zijn. Zonder veel pijn of moeite vergroot men zijn bewegingsmogelijkheden en kan er tevens heerlijk ontspannen worden. Elke week worden er onder begeleiding oefeningen in water van 32 graden uitgevoerd. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af dankzij de variatie aan ontspannings-, conditie-, lenigheids- en vaardigheidsoefeningen. Je doet de oefeningen in je eigen tempo.

Reactiveringszwemmen is goed voor mensen met (chronische) klachten aan het bewegingsapparaat. Ook is het reactiveringszwemmen geschikt voor mensen die met een blessure of na een operatie weer actief willen worden. Bij deelname is het raadzaam om de eventueel behandelend arts toestemming te vragen.

Ben je geïnteresseerd in deze les, neem dan even contact met ons op. De les is namelijk verdeeld in verschillende groepen. We kunnen je dan informeren over precieze tijden.

Bekijk rooster