Aquasport

Er worden verschillende aquasporten gegeven in het zwembad van de Gooye. Het Aqua Joggen wordt ook wel diepwaterlopen genoemd. Aqua joggen gebeurt op het ritme van de muziek, en gaat dan bijna vanzelf. Afgewisseld met verschillende krachtoefeningen is deze les een complete workout!

Een Aqua Varia les is een les die bestaat uit alle onderdelen die je in de aquasport kunt doen. Er wordt elke les wat anders aangeboden qua materialen, qua oefeningen en qua muziek. Denk aan een aqua workout in circuitvorm. Dit is een les waar heel je lichaam getraind wordt en ga je met een tevreden gevoel naar huis.

Ten slotte is er nog het trimzwemmen, waarbij u zich, met oefeningen en gebruikmakend van de vele facetten van het water, richt op het verbeteren van het algemene uithoudingsvermogen. De conditie wordt getraind middels duur-, sprint- en intervaltrainingen. Ook zal er regelmatig gebruik gemaakt worden van materialen.

De kans op blessures in het water is nihil. In de les wordt uitgegaan van de individuele deelnemer, zodat ieder op zijn of haar eigen niveau kan meedoen.

Bekijk rooster