Turnen & gymnastiek

Turnen in de regio van Sommelsdijk doe je natuurlijk bij de jonge turnclub Turn2Move. Kinderen krijgen op een juiste manier les door het aanbieden van de juiste technieken door gekwalificeerde docenten, waarbij het aanbod onder meer bestaat uit peuter- en kleuter gym, maar ook reguliere lessen voor jongens én meisjes. Meer informatie over turnen in de Staver kun je vinden op de website van Turn2Move. Daarnaast voor kinderen die met wedstrijden mee willen doen (selectieturnen) kan je terecht bij turnclub Turn2Win.

In onze sportzalen wordt gymnastiek georganiseerd voor zowel kinderen als volwassenen door Gymnastiekvereniging MH-SD. Op verschillende tijdstippen worden er diverse activiteiten georganiseerd, waaronder free-running, conditie training, peuter/kleuter gym en Callanetics. Meer informatie over de lessen en het rooster hiervan kun je vinden op de website van Gymnastiekverenging MH-SD.

Uiteraard is het ook mogelijk om een sportzaal (of meerdere zalen) te huren voor het organiseren van een turn- of gymnastiekevenement. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het huren van een zaal.

Neem contact op