Overige

Biljarten
De royale biljartkamer op de eerste verdieping heeft vier biljartafels. Deze ruimte is voorzien van alle gemakken en is zowel voor recreatief- als competitief gebruik. De ruimte wordt verhuurd aan biljartvereniging De Poedel. Wil je meer weten over de vereniging, klik dan hier.

Boogschieten
Schiet direct in de roos bij de Staver tijdens een uur boogschieten. Onder begeleiding van een instructeur leer je omgaan met een handboog, een juiste houding aan te nemen en hoe te richten met behulp van een vizier. Succes gegarandeerd! In groepsverband gaan boogschieten? Boogschieten kan alleen op afspraak i.v.m. beschikbaarheid van onze instructeur, reserveringen zijn mogelijk vanaf 10 personen. Kosten voor boogschieten bedragen €14,95.

Darten
In de Staver is het ook mogelijk om te darten! Het enige wat je moet meenemen zijn je eigen dartpijlen, verder zijn alle voorzieningen aanwezig!

Klimwand
De sportzaal beschikt over een grote klimwand! Ervaar een sportbeleving op grote hoogte op een stoere klimwand welke, in combinatie met een instructeur, te huur is voor (kinder)feesten, bedrijfsactiviteiten, schoolgym, etc. De kosten van het gebruik van de klimwand bedragen €14,95 per persoon, reserveren is mogelijk vanaf 10 personen.

Zonnebank
Je kunt bij Staver gebruik maken van verschillende zonnebanken, een mooie gelegenheid om een vakantiekleurtje te behouden! We beschikken over een turbo-bruiner, welke zorgt voor een perfect bruine huid.

Neem contact op