Reactiveringszwemmen

Reactiveringszwemmen is zeer geschikt voor mensen die moeilijk kunnen bewegen. Het warme water ontspant de spieren en zorgt ervoor dat de oefeningen goed uit te voeren zijn. Het is een prettige manier om uw conditie te verbeteren. Reactiveringszwemmen is ook zeer geschikt voor mensen met vormen van reuma, M.E. en fibromyalgie.

Inhoud van de lessen

Onder begeleiding van onze ervaren docenten doet u oefeningen in verwarmd water die op het droge moeilijk zijn of zelf onmogelijk lijken. Alle oefeningen kunt u meedoen in uw eigen tempo.
De variatie aan ontspannings- conditie- lenigheids- en vaardigheidsoefeningen worden tijdens iedere les afgewisseld. Dit helpt u met een goede balans tussen inspanning en ontspanning. U reactiveert uw hele lijf, u voelt zich soepeler en vitaler en het is nog lekker ontspannend ook.

Voor wie zijn de lessen

Heeft u (chronische) klachten aan uw bewegingsapparaat of bent u wellicht aan het revalideren van een blessure of operatie? Reactiveringszwemmen biedt u dan een prettige oplossing om uw vitaliteit en herstel te versterken. Bij deelname is het raadzaam om de eventueel behandelend arts toestemming te vragen.

Tijden en kosten

De lessen worden bijna wekelijks verzorgd, in totaal gemiddeld 44 keer per jaar. De duur per les is 60 minuten. U kunt maandelijks instappen in deze activiteit. De lessen worden gegeven op donderdag tussen 09.00-10.00 en 10.00-11.00 uur.

Lessen van 60 minuten kosten € 75,- per kwartaal (€ 95,- zonder Careyn Kaart)