Vergaderen in de Staver

De ideale locatie voor je vergadering!

Een vergadering, congres of productpresentatie houden kan bij SRGO de Staver in Sommelsdijk. ons recreatiecentrum biedt diverse ruimtes. Er is dus altijd een zaal die bij jouw wensen past!

Vergaderzalen in de Staver

Voor grote groepen is Het Prieel de aangewezen vergaderruimte. Het Prieel beschikt over beeld- en geluidsapparatuur. Daarnaast kun gasten ontvangen in het Foyer Café en één van de kleinere vergaderruimtes gebruiken voor een onverstoorde vergadering met je team. Een rustige omgeving voor een zakelijk overleg.

Faciliteiten

Een goede vergadering vraagt natuurlijk om goede faciliteiten.

  • Ruime, gratis parkeergelegenheid
  • Gratis Wi-Fi
  • Flip-over, beamer, projectiescherm en microfoon in de zaal
  • Voldoende tafels en stoelen en een rustige omgeving
  • Catering

Catering is niet verplicht en is geheel naar wens in te vullen. Dit kan variëren van koffie en thee tot een complete lunch of buffet. En wat dacht je van een combinatie met een sportieve activiteit, zoals bowlen, met een drankje achteraf?

Offerte aanvragen?

Vergaderen in De Staver kan al vanaf 4 uren voor €8,95 p.p. Een borrelarrangement en sportieve activiteit is mogelijk tegen een meerprijs.

Ben je geïnteresseerd in het gebruiken van één van onze vergaderruimtes? Kom gerust een keertje langs voor meer informatie en om de zalen te bekijken. Het is ook mogelijk om alvast een offerte aan te vragen. De exacte prijs is afhankelijk van de wensen, wel kunnen wij een richtlijn bieden.

Offerte aanvragen