Sporten in De Gooye

Ontdek het sportaanbod in de Gooye & doe mee!

Sportcomplex de Gooye in Dirksland is de thuisbasis voor meerdere sportverenigingen. Vanuit de Gooye is er een gevarieerd sportaanbod waardoor jong en oud op een leuke manier kan bewegen. Bekijk welke sporten je kunt beoefenen in Sportcomplex de Gooye en doe mee!

Badminton

B.C. Olympia staat naar eigen zeggen garant voor sportiviteit en gezelligheid. De badmintonclub biedt trainingen voor jong en oud, of je nu recreant bent of ook competities wilt spelen. Bekijk de website voor meer informatie.

Gymnastiek

Bij Gymnastiekvereniging Olympia kun je met je kleine het Nijntje Beweegdiploma halen. Wil je kind daarna door met gymmen? Dat kan! De turnlessen zijn verdeeld in blokken naar leeftijd. Jongeren van groep 8 en het voortgezet onderwijs kunnen ook meedoen aan wedstrijden. Daarnaast zijn er callanetics- en conditietrainingen.

Basketbal

Basketbalvereniging Sparta GO is de enige vereniging op Goeree-Overflakkee die basketbaltraining aanbiedt. Zij trainen elke woensdag in sportcomplex de Gooye. Op hun website vermelden ze “wil je meedoen? Gewoon langskomen, iedereen is welkom!”

Duiken

Omdat het buitenwater ’s winters te koud is komen de leden van Duikgroep ’84 in het zwembad van de Gooye duiken. Ook de beginselen van het duiken kun je eerst in het zwembad leren. De echte waterratten kunnen zich opgeven voor een introduik!

Zwemmen

In sportcomplex de Gooye vindt men één van de drie zwembaden van Goeree-Overflakkee. Zwemmen is leuk voor jong en oud en is geschikt voor ieders niveau. Behalve de eigen Aqua Sport activiteiten is het voor senioren ook mogelijk om mee te doen aan Careyn doelgroepzwemmen. Bij ZV de Gooye wordt er intensief gezwommen om techniek en conditie te verbeteren. De sportievelingen doen ook mee aan wedstrijden!

Judo

Judoclub Middelharnis traint niet alleen in SRGO de Staver en Grutterswei, maar ook in SRGO de Gooye! Judoka’s (in wording) tussen de 4 en 16 jaar oud kunnen in sportcomplex de Gooye meedoen aan de trainingen. Lijkt het je leuk? Bezoek dan de website voor meer informatie.

Zaalvoetbal

DVV ’09 is de voetbal vereniging in Dirksland voor jong en oud. Wanneer er niet op het veld getraind wordt maken zij gebruik van de sporthal in sportcomplex de Gooye voor een potje zaalvoetbal.

Kortom: de Gooye is de thuisbasis voor verschillende sportverenigingen en daardoor is er voor ieder wat wils op het gebied van sport. Het is ook mogelijk om zelf een activiteit te organiseren in één van onze sportzalen. Heb je vragen  over het sportaanbod in de Gooye? Neem dan contact met ons op. SRGO geeft bewegingsruimte!

Neem contact op